Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 250
  • Total: 250

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

[size=12]Αν η λογική της γυναίκας
υπαγορεύει την "κατάκτηση φέουδων"
των ανδρών, τότε,
ο μισογυνισμός αποκτά υπόσταση.[/size]
eLe

falcon

Ωρ'τιν τουτο??Τι φτιαξ'τε παλι κει'θε στ' Αγρινιο  και σας εβρασε το μυαλο?? :roll: (πλακα κανω) Αν μιλησουμε για την λογικη της Γυναικας, τοτε θα πρεπει να τις χωρισουμε σε κατηγοριες.Εδω μιλαμε (υποθετω) γενικα.Οι Αντρες εχουν αισθημα κατωτεροτητος εναντι της Γυναικας οταν την βλεπουν σε θεση ισχυος  ναι η" οχι???.Προσωπικα  λεω ναι... και τοτε ξεκινα ο μισογυνισμος να αποκτα υποσταση.

κώστας

Αυτό σχολίασα.
Διότι, προσωπικά, λέω όχι.
Όσο για το αγρίνιο...
προφέρεται αγρίννιου.
eLe

ToniV

δειτε τις πωλησεις των εφημεριδων 'πρωτο θεμα' (καταπτυστο δημοσιευμα για ντορα)
και 'βετο' (καταπτυστο δημοσιευμα για αφροδιτη αλ σαλεχ)
και θα παρετε τις απαντησεις σας για το κατα ποσο υπαρχει μισογυνισμος στην ελλαδα

rain

Είδε ου βλάχους τη γενιά του κι αγάλλιασε η καρδιά του :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

pixie

pixie

Υπάρχει ωστόσο και η περίπτωση των γυναικών που εκφράζουν μισογυνισμό! Σαφής διαπίστωση...

Γυναίκες που περιφρονούν γυναίκες ή γενικά μιλούν επικριτικά για το γυναικείο φύλο. ;-)

MEGA 1

[quote user="pixie" post="327470"]Ακόμα και σήμερα συναντάμε άντρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις γυναίκες με έναν τρόπο χλευαστικό και μια διάθεση υποτίμησης.
Δεν ξέρω πού οφείλεται αυτό και τι επηρεάζει τόσο αρνητικά τη δομή της προσωπικότητας ενός άντρα, νομίζω όμως πως οι χειρότεροι μισογύνηδες είναι αυτοί, που στην ψυχή τους φωλιάζει ένας κρυφός φόβος μπροστά στη γυναίκα...
'Η ακόμα φόβος ή αδυναμία απέναντι στην ίδια τη ζωή! Κι αυτή θηλυκό όνομα φέρει... ;-)

Μπορεί κάτι τέτοιο να υποδηλώνει, ακόμα, φόβο για μια γνήσια αγάπη, οπότε για να καλύψουν αυτή την ανικανότητα υποτιμούν τη γυναίκα σε ερωτικό αντικείμενο.

'Ετσι με τη στάση του, ο μισογύνης, διαμαρτύρεται ενάντια στη γυναίκα.
Μαζεύει, λοιπόν, επιβαρυντικό υλικό, ως τυπικός εκπρόσωπος της αντρικής υπεροψίας και ματαιοδοξίας.

Υπάρχουν άραγε επιχειρήματα, ώστε να πειστεί ένας μισογύνης για το αντίθετο?
Μπορεί να καταλάβει ένας τέτοιος τύπος άντρα ότι δεν χρειάζεται να παριστάνει τον μεγάλο, τον σπουδαίο και τον υπεράνθρωπο για να δηλώσει την αντίθεση των δυο φύλων?
[Εννοώντας μέσα του πως αυτός είναι ο ισχυρός και η γυναίκα ένα ατελές ον... :razz: ]

Μήπως, όλη αυτή η υποτίμηση της γυναίκας και η αυτοεξύμνηση του μισογύνη άντρα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά νοσηρό κόμπλεξ??

Υπάρχει λύση?[/quote]

Κοίτα και εγώ δέν έχω καθόλου καλή άποψη για τις γυναίκες.
Δέν συμπεριφέρομαι απαραίτητα άθλια-τουλάχιστον έτσι νομίζω-αλλά δέν έχω και την καλύτερη άποψη για διάφορους λόγους. Έχω φτάσει στο σημείο να τις θεωρώ καλές μόνο για σέξ και όταν δέν απαιτούν και πολλά.
Γιατί το λέγω αυτό?
Διότι ακόμα και έτσι...εσένα γιατί σε προβληματίζει ο μισογυνισμός εάν μπορώ να ρωτήσω?
Σήμερα οι περισσότεροι άντρες έχουν πλήρως ηττηθεί και όχι απο γυναίκες ώριμες και ικανές αλλά απο το τελείως αντίθετο στην Ελλάδα την χώρα μας τουλάχιστον.
Άρα ο μισογύνης είναι τύπος ανθρώπου που  ηττάται καθημερινά κια αδιαλείπτως, δέν τυχαίνει υποστήριξης απο άλλους άνδρες μιάε και εκείνοι έουν πλήρως αποδεχτεί το γεγονός ότι σήμερασ είναι απολύτως φυσιολογικό η τουλάχσιτον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά στην ασυδοσία πολλών γυναικών , θεωρείται ένα είδος "ξεπερασμένου" άντρα-ίσως και γραφικού-γελοίου τολμώ να πώ τώρα πιά. Εκτός βέβαια εάν έχεις πολύ δυνατό κοινωνικό status σε σημείο που να μπορέις και εσύ να κάνεις ότι θέλεις χωρίς καλά καλά να δίνεις σε πολλούς λογαριασμό για ότι κάνεις άρα ούτε και στις γυναίκες. Σπάνια δηλαδη περίπτωση.
Πρός τί ο προβληματισμός λοιπόν εκτός και έαν λατρεύεις το να αναλύεις προσωπικότητες ανθρώπων-ανδρών.
Σε αυτήν την περίπτωση θα έχει η κουβέντα ενδιαφέρον.

MEGA 1

[quote user="ToniV" post="330284"]δειτε τις πωλησεις των εφημεριδων 'πρωτο θεμα' (καταπτυστο δημοσιευμα για ντορα)
και 'βετο' (καταπτυστο δημοσιευμα για αφροδιτη αλ σαλεχ)
και θα παρετε τις απαντησεις σας για το κατα ποσο υπαρχει μισογυνισμος στην ελλαδα[/quote]
Μάλλον δίκιο έχεις αλλά τί αλήθεια είναι η Αφροδίτη Άλ Σάεχ και η Ντόρα πραγματικά τελικά?
Βγάλτους το 'περιτύλιγμα' των media και τί μένει?
Εάν η Αφροδίτη και η Ντόρα είναι τα καλύτερα δείγματα γυναικών στην χώρα μας η τουλάχιστον κάποια απο τα καλύτερα δελιγματα τότε δέν χρειάζεται να πώ την πραγματική αξία των γυναικών στην χώρα μας, χώρα με τις περισσότερες εκτρώσεις στον κόσμο αναλογικά με τον πληθυσμό μετα την Ιαπωνία!!
Αλλάόπως είπε και μία γυναίκα μοντέλο πρότυπο για πολλές σχετικά με εκτρώσεις:"η γυναίκα μπορεί να κάνει ότι θέλει με το σώμα της"!!
.............Άξιες!!..........Και είς ανώτερα.

pixie

[quote user="MEGA 1" post="358969]Κοίτα και εγώ δέν έχω καθόλου καλή άποψη για τις γυναίκες.
Δέν συμπεριφέρομαι απαραίτητα άθλια-τουλάχιστον έτσι νομίζω-αλλά δέν έχω και την καλύτερη άποψη για διάφορους λόγους. Έχω φτάσει στο σημείο να τις θεωρώ καλές μόνο για σέξ και όταν δέν απαιτούν και πολλά.[/quote]

Γιαυτό συμφέρουν οι πόρνες τελικά... γιατί κοστίζουν από ελάχιστα έως καθόλου σε συναισθηματικό επίπεδο! ;-) :smile:

Κοίτα, εγώ πάντα διαχωρίζω τα θηλυκά σε γυναίκες και γύναια. Είναι απαραίτητο αυτό αν θέλουμε να έχουμε μια σαφή εικόνα, το θεωρώ απόλυτα σωστό και δίκαιο να μην τις σωροβολιάζουμε όλες μαζί σε ένα επίπεδο ομοιομορφίας. Άλλωστε οι συμπεριφορές, ο τρόπος σκέψης, οι μηχανισμοί ύπαρξης είναι τόσο διαφορετικά που είναι εύλογος αυτός ο διαχωρισμός.

Πολύ πρόχειρα - γιατί το θέμα χρειάζεται μεγάλη ανάλυση - θα αναφέρω κάποια στοιχεία που έχω συναντήσει και με έπεισαν πως τα γύναια είναι εξαιρετικά επικίνδυνα όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες! Δεν έχουν ένα δυνατό ανθρώπινο αποτύπωμα, εκπέμπουν τόσο μπερδεμένα σήματα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην πέσεις στην παγίδα, έχουν εξασκηθεί ώστε να παριστάνουν άριστα το ''κοριτσάκι με τα σπίρτα''/συναισθηματικά ζόμπι, έχουν κάνει άπειρες οντισιόν για τον ρόλο της καλής συζύγου και με φλάμπουρο το καλό σεξ και τους 72 ψεύτικους οργασμούς συνήθως βρίσκουν και καλές δουλίτσες.

[quote user="MEGA 1" post="358969]Διότι ακόμα και έτσι...εσένα γιατί σε προβληματίζει ο μισογυνισμός εάν μπορώ να ρωτήσω?[/quote]

Νομίζω είναι απλό... απεχθάνομαι τα γύναια!! Μου προκαλούν ναυτία οι μοχθηροί ή ανόητοι - το ίδιο κάνει - εκπρόσωποι του φύλου μου που μέσα στα ευτελή ''ταχυδακτυλουργικά'' προκάτ κόλπα και στο σύνολο των εκπτώσεων και της κουτοπονηριάς δεν μπαίνουν στον κόπο να παρουσιάζουν τις ανάγκες τους άμεσα, έντιμα κι ανθρώπινα, δεν έχουν αίσθηση της αξίας τους, δεν σέβονται αυτό που με λίγη προσπάθεια θα μπορούσε να γίνουν.

KostasD33

[quote user="MEGA 1"]
....
....
Άρα ο μισογύνης είναι τύπος ανθρώπου που  ηττάται καθημερινά κια αδιαλείπτως, δέν τυχαίνει υποστήριξης απο άλλους άνδρες μιάε και εκείνοι έουν πλήρως αποδεχτεί το γεγονός ότι σήμερασ είναι απολύτως φυσιολογικό η τουλάχσιτον δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά στην ασυδοσία πολλών γυναικών , θεωρείται ένα είδος "ξεπερασμένου" άντρα-ίσως και γραφικού-γελοίου τολμώ να πώ τώρα πιά. Εκτός βέβαια εάν έχεις πολύ δυνατό κοινωνικό status σε σημείο που να μπορέις και εσύ να κάνεις ότι θέλεις χωρίς καλά καλά να δίνεις σε πολλούς λογαριασμό για ότι κάνεις άρα ούτε και στις γυναίκες. Σπάνια δηλαδη περίπτωση.
....
[/quote]

Ομόλογο ότι πρώτη φορα πετυχαίνω λάϊφ μισογύνη που το παραδέχεται δηλαδή.

Όχι μονο αυτό αλλα δίνεις και μια ιδεολογική αιτίαση σε αυτόν.

Τώρα είσαι δεν είσαι δεν έχει μεγάλη σημασία προς το παρόν διότι μπορεί να το αναρτήσεις έτσι την άποψη σου για άλλους λόγους.

Συνήθως ο μισογυνισμός είναι κρυφή κατάσταση, περιρρέουσα πολλές φορες αλλα σπανια κάποιος λέει είμαι μισογύνης.

Στην καθημερινότητα μπορεί να λειτουργεί σαν αλλα πάντα νομίζει ότι αυτό είναι το σωστό.

Εδώ που τα λέμε όμως ακόμα και μισογύνης να μη είναι κάποιος καλύτερα να μη ρωτήσει γυναικα για δρόμους, έχουν άλλη αντίληψη του χώρου και το πως πας...
Αντί να πούνε μετά από δυο δρόμους ή ας πούμε δυο φανάρια πας αριστερά , ή από την οδό τάδε πας εκεί είναι ικανές να σου πουν στο μαγαζί με αυτή την βιτρίνα στρίβεις δεξιά και αλλα παρόμοια....

(θα το ψάξω κι εγώ για τον κρυφό μισογυνισμό μου νομίζω αλλα έχω καεί από περιγραφές δρόμων από γυναίκες κι ακόμα το φυσάω)

katinaki

εντάξει δεν έπαθες και τίποτα! πού να την είχες ερωτευτεί και να είχε καεί το φυλλοκάρδι σου!  :mrgreen:

Ας πούμε του κ. Mega ότι όλες οι γυναίκες δεν είμαστε ίδιες, ας μην φέρεται σε όλες έτσι γιατί καίει και τις καλές, τα νιάτα περνούν και θ' απομείνει μόνος! Κρίμα...

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="358984"]εντάξει δεν έπαθες και τίποτα! πού να την είχες ερωτευτεί και να είχε καεί το φυλλοκάρδι σου!  :mrgreen:

Ας πούμε του κ. Mega ότι όλες οι γυναίκες δεν είμαστε ίδιες, ας μην φέρεται σε όλες έτσι γιατί καίει και τις καλές, τα νιάτα περνούν και θ' απομείνει μόνος! Κρίμα...[/quote]

χεχεχε

Δές τί λές σε παρακαλώ.
Εάν... "συμβαίνει αυτό με εσένα" ε τότε θα "υποστείς" το άλλο το τούτο το εκείνο!
Ναι κατινακι το γνωρίζω μα μη φοβάσαι.
Το κατάλαβα γερά πιά και χρόνια τώρα μήν ανησυχείς.
Εάν δέν "ευθυγραμμιστείς" στις ανοησίες τωνπερισσοτέρων γυναικών τότε μπαίνεις στην "καραντίνα" μέχρι νεωτέρας για να μήν σου πώ και ισοβίως-εξαρτάται βέβαια κατα πόσο έχεις "σωφρονιστεί".
Αυτό λέω και εγώ με άλλα λόγια εδω πέρα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο για τις γυναίκες έτσι?
Για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Μετά αναρωτιούνται γιατί ο ¨"καλός" της πήγε είτε με την καλύτερη της φίλη είτε με την πρώτη τυχούσα.
χεχε
Καλό βράδυ.

MEGA 1

[quote user="KostasD33" post="358979"][quote user="MEGA 1"]
....
....
....
[/quote]

Ομόλογο ότι πρώτη φορα πετυχαίνω λάϊφ μισογύνη που το παραδέχεται δηλαδή.

Όχι μονο αυτό αλλα δίνεις και μια ιδεολογική αιτίαση σε αυτόν.

Τώρα είσαι δεν είσαι δεν έχει μεγάλη σημασία προς το παρόν διότι μπορεί να το αναρτήσεις έτσι την άποψη σου για άλλους λόγους.

Συνήθως ο μισογυνισμός είναι κρυφή κατάσταση, περιρρέουσα πολλές φορες αλλα σπανια κάποιος λέει είμαι μισογύνης.

Στην καθημερινότητα μπορεί να λειτουργεί σαν αλλα πάντα νομίζει ότι αυτό είναι το σωστό.

Εδώ που τα λέμε όμως ακόμα και μισογύνης να μη είναι κάποιος καλύτερα να μη ρωτήσει γυναικα για δρόμους, έχουν άλλη αντίληψη του χώρου και το πως πας...
Αντί να πούνε μετά από δυο δρόμους ή ας πούμε δυο φανάρια πας αριστερά , ή από την οδό τάδε πας εκεί είναι ικανές να σου πουν στο μαγαζί με αυτή την βιτρίνα στρίβεις δεξιά και αλλα παρόμοια....

(θα το ψάξω κι εγώ για τον κρυφό μισογυνισμό μου νομίζω αλλα έχω καεί από περιγραφές δρόμων από γυναίκες κι ακόμα το φυσάω)[/quote]

Ναι κοίτα να σου πώ την αλήθεια δεν συμφωνώ με τον όρο "μισο-γύνης" διότι είναι πολύ βαρύς σχεδόν εγκληματικός για αυτόν που φέρει αυτόν τον΄"τίτλο".
Εγώ δεν "μισώ" τουλάχιστον έτσι πιστεύω.
Δέν θέλω το "κακό" τους που λένε σε καμμία περίπτωση μάλιστα τις βοηθάω άν έχουν την επιθυμία  (και θέλουν και δέν προσποιούνται τις υπερ-γυναίκες χωρίς να είναι πραγματικά όπως κάνουν σήμερα).
Αλλά δέν σου κρύβω ότι αισθάνομαι ικανοποίηση όποτε πετυχαίνω άν όχι τον εξευτελισμό τους τουλάχιστον την ταπείνωσή τους.
Αλλά όπως είπα αυτό-τουλάχιστον σε εμένα συμβαίνει σπάνια μάλιστα τα τελευταία χρόνια ποτέ και καθόλου-και πρέπει να σου πώ ότι την αποτυχία μου στις γυναίκες την εκλαμβάνω ως αποτυχία στο να τις ταπεινώνω και να τους τις "φέρνω" όπως το κάνουν άλλοι φέρει πείν όπου έχουν και τον απόλυτο σεβασμό μου-respect σε αυτούς που λένε (συγγνώμη για το Αγγλικό).

MEGA 1

Σήμερα οι άνδρες έχουν υποστεί πλήγματα τέτοια και ήττες απο τις γυναίκες χωρία μάλιστα οι τελευτάίες να χρειαστεί να δώσουν ούτε μία μάχη.
Σε αυτό το πρωτοφανές γαι τα δεδομένα πρωτόγνωρο χάος έχεις δύο επιλογές:ή γίνεσαι ένα είδος μετροσέξουαλ κάτι μεταξύ αμφισεξουαλικού και μέτροσέξουαλ ή μένεις μόνος όπως μας λέει το...κατινάκι η οποία εάν δεν κάνω λάθος είναι απο την Ρόδο?!
χεχε
Τις γνωρίσαμε τις Ροδίτισσες όταν είμασταν φαντάροι-τέτοια ειρωνία για το γεγονός ότι είμασταν στρατιώτες δέν λέγεται.
Λές και εμείς πήγαμε εθελοντικά εκεί πέρα.
Μα δέν γνωρίζουν οι γυναίκες στην χώρα μας ότι η σταρτιωτική υπηρεσία είναι υποχρεωτική-τούλάχσιτον ήταν δέν ξέρω τί γίνεται τώρα. :lol:

250 Επισκέπτες, 0 Χρήστες