Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 438
  • Total: 438

Επειδή υπάρχουν κι οι μισογύνηδες!!!

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 16, 2009, 09:27:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

[quote user="MEGA 1"]
...
...
Ναι κοίτα να σου πώ την αλήθεια δεν συμφωνώ με τον όρο "μισο-γύνης" διότι είναι πολύ βαρύς σχεδόν εγκληματικός για αυτόν που φέρει αυτόν τον΄"τίτλο".
Εγώ δεν "μισώ" τουλάχιστον έτσι πιστεύω.
...
...[/quote]
Μη έχεις την μύγα....
το μισογύνης με ερμηνεία Μπαμπινιώτη σημαίνει

"πρόσωπο που απεχθάνεται τις γυναίκες"

εγώ προσωκά θα συμλήρωνα "επειδή δεν του κάθονται", αλλά αυτά είναι λεπτομερειες Μεγάλε 1

papadia

....μισο-γυνης..

το αντιθετο ποιο ειναι???

μισο-ανηρ????

αν ειναι αυτο......

με αυτα που γραφετε θα γινω...μισο-ανηρ........................ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

katinaki

[quote user="MEGA 1" post="359758"]...... το...κατινάκι η οποία εάν δεν κάνω λάθος είναι απο την Ρόδο?!
χεχε
Τις γνωρίσαμε τις Ροδίτισσες όταν είμασταν φαντάροι-τέτοια ειρωνία για το γεγονός ότι είμασταν στρατιώτες δέν λέγεται.
Λές και εμείς πήγαμε εθελοντικά εκεί πέρα.
Μα δέν γνωρίζουν οι γυναίκες στην χώρα μας ότι η σταρτιωτική υπηρεσία είναι υποχρεωτική-τούλάχσιτον ήταν δέν ξέρω τί γίνεται τώρα. :lol:[/quote]

δεν είμαι από τη Ρόδο!  :mrgreen:  Τις γνώρισα κι εγώ τις ροδίτισσες  :lol:  :mrgreen:  :lol:
Φίλε επιλογή σου είναι να μένεις μόνος και να κατηγορείς γι' αυτό τις γυναίκες, την άτιμη κοινωνία κ.λπ. Δεν θα φέρω άλλες αντιρήσεις  :mrgreen:

MEGA 1

[quote user="katinaki" post="359763"][quote user="MEGA 1" post="359758"]...... το...κατινάκι η οποία εάν δεν κάνω λάθος είναι απο την Ρόδο?!
χεχε
Τις γνωρίσαμε τις Ροδίτισσες όταν είμασταν φαντάροι-τέτοια ειρωνία για το γεγονός ότι είμασταν στρατιώτες δέν λέγεται.
Λές και εμείς πήγαμε εθελοντικά εκεί πέρα.
Μα δέν γνωρίζουν οι γυναίκες στην χώρα μας ότι η σταρτιωτική υπηρεσία είναι υποχρεωτική-τούλάχσιτον ήταν δέν ξέρω τί γίνεται τώρα. :lol:[/quote]

δεν είμαι από τη Ρόδο!  :mrgreen:  Τις γνώρισα κι εγώ τις ροδίτισσες  :lol:  :mrgreen:  :lol:
Φίλε επιλογή σου είναι να μένεις μόνος και να κατηγορείς γι' αυτό τις γυναίκες, την άτιμη κοινωνία κ.λπ. Δεν θα φέρω άλλες αντιρήσεις  :mrgreen:[/quote]

"Εγώ", "εγώ" πάλι.
Τα θέματα δεν περιστρέφονται γύρω απο εμένα και απο εσένα, δέν μιλάω εγώ για μικρόκοσμους αλλά για τον μεγα-κοσμο.
Εάν όλα τα βλέπεις πολύ καλά εσύ τότε μου θυμίζεις όλους αυτούς που πάντα λέγανε πρίν ξεσπάσει η κρίση:"το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος στηρίζεται σε γερά θεμέλια", αλήθεια έτσι λέγανε.
Αλλά ξέχασα σαν κλασική γυναίκα δέν σε πολυενδιαφέρουν αυτά έτσι, είανι "πολιτική" όπου οι γυναίκες αυτά δέν τα "γουστάρουν".
χεχε

MEGA 1

[quote user="papadia" post="359762"]....μισο-γυνης..

το αντιθετο ποιο ειναι???

μισο-ανηρ????

αν ειναι αυτο......

με αυτα που γραφετε θα γινω...μισο-ανηρ........................ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

"" θα γινω...μισο-ανηρ........................ ""

Γίνε, είναι της μόδας σήμερα ειδικά Ελλάδα!!
Θέλεις να πείς ότι ακόμα εσύ δέν είσαι?
Α μα εσύ είσαι εκτός "μόδας" κάτι σαν ρούχα περασμένων δεκαετιών.
Έλα προσπάθησε λίγο δέν είναι τόσο δύσκολο, δές τί κάνουν όλα αυτά τα νυμφίδια που κάνουν τις κυρίες, αμάν και εσύ, ίσα που προλαβαίνεις!

papadia

......α εδω δε θα συμφωνησω μαζι σου MEGA 1

στην εποχη μας πλεον δεν ισχυει αυτο που λες...

σημερα οι γυναικες ειναι πολυ πιο δραστηριοποιημενες

στη πολιτικη....

κ επιτελους ο μυθος της ξανθιας πρεπει να καταρριφθει...

με αυτα κ με αυτα θα με κανεις να γινω μισο-ανηρ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

χεχεχε

MEGA 1

[quote user="KostasD33" post="359760"][quote user="MEGA 1"]
...
...
Ναι κοίτα να σου πώ την αλήθεια δεν συμφωνώ με τον όρο "μισο-γύνης" διότι είναι πολύ βαρύς σχεδόν εγκληματικός για αυτόν που φέρει αυτόν τον΄"τίτλο".
Εγώ δεν "μισώ" τουλάχιστον έτσι πιστεύω.
...
...[/quote]
Μη έχεις την μύγα....
το μισογύνης με ερμηνεία Μπαμπινιώτη σημαίνει

"πρόσωπο που απεχθάνεται τις γυναίκες"

εγώ προσωκά θα συμλήρωνα "επειδή δεν του κάθονται", αλλά αυτά είναι λεπτομερειες Μεγάλε 1[/quote]

Μά τώρα άν μπορώ να πώ, τί retro δεκαετίας του 80 απάντηση είναι αυτή?

""επειδή δεν του κάθονται""??!

Αυτά τα λέγαμε στο λύκειο άντε και λίγο παραπέρα.
Νόμιζα ότι μιλούσαμε λίγο πιο "πολύπλοκα" και σε βάθος.
Επίσης ποιός σου είπε ότι ακόμα και σε εμένα δεν "κάθεται" επιτέλους καμμία?
Φυσικά δέν ισχυρίζομαι ότι διαγωνίζονται κιόλας απ'έξω περιμένοντας σε ουρές σαν κάτι άλλοι που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο χωρίς φυσικά ποτέ αυτό να μπορεί να αποδειχτεί.

MEGA 1

[quote user="papadia" post="359768"]......α εδω δε θα συμφωνησω μαζι σου MEGA 1

στην εποχη μας πλεον δεν ισχυει αυτο που λες...

σημερα οι γυναικες ειναι πολυ πιο δραστηριοποιημενες

στη πολιτικη....

κ επιτελους ο μυθος της ξανθιας πρεπει να καταρριφθει...

με αυτα κ με αυτα θα με κανεις να γινω μισο-ανηρ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

χεχεχε[/quote]

Η καλύτερη περίπτωση "δραστηριοποίησης" Ελληνίδας γυναίκας είναι η κυρία Εύα Καϊλή.
ΧΕΧΕ
Ήτοι κοσμικά.
χεχε
Ά μήν ξεχάσουμε και την κυρία Έλενα Ράπτη όπου έδινε κερασάκια νομίζω σε πάρτυ  σε βουλευτές της ΝΔ.

papadia

χεχεχε   αντε μηπως κ αλλαξεις γνωμη  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

MEGA 1

[quote user="papadia" post="359772"]
 χεχεχε   αντε μηπως κ αλλαξεις γνωμη  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:[/quote]

Ναί ευχαριστώ για το video  έχει όμως ενδιαφέρον:δές την χρονια:'1953'.
Το 1953 πρέπει να ήταν διαφορετικό απο το 2012, έτσι δέν είναι?
Τότε είχε νόημα το τραγούδι, σήμερα είναι μία ανάμνηση ενός καλού τραγουδιού του Γούναρη όπως τόσα άλλα.
Αλλά εντάξει σήμερα έχουμε άλλα τργούδια όπως το "ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ - ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ"

MEGA 1

papadia

...κωστας μαρτακης??????????γλυκο κοριτσι??????????

αληθεια ποιος ειναι αυτος???????????/

η μανα του τον ξερει????????????????

......ασχετο τραγουδι  ...αλλα μου αρεσει χεχεχε

MEGA 1

[quote user="papadia" post="359775"]...κωστας μαρτακης??????????γλυκο κοριτσι??????????

αληθεια ποιος ειναι αυτος???????????/

η μανα του τον ξερει????????????????

......ασχετο τραγουδι  ...αλλα μου αρεσει χεχεχε[/quote]

Ο γυναίκες τον ξερουν οι "σύγχρονες".
Όσο αφορά το άλλο τραγούδι πολύ καλό.
Χρόνια τώρα.
Ο Σκουλάς έχει και ένα κέντρο στα Ανώγεια όπου γίνονται και υπαίριες συναυλίες κ.τ.λ
Αξίζει να πάει κανείς.

katinaki

όμορφο τραγούδι papadia. Με ωραίες εικόνες, να βγούμε λίγο απ' τη μιζέρια των καιρών

papadia

....εγω δεν ειμαι κ πολυ συγχρονη χεχεχε

κ οσο για το σκουλα ναι το ξερω το κεντρο του στα ανωγεια

εχω παει

πιστευω λιγο να σε εξευμενισαμε χεχεχε :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

438 Επισκέπτες, 0 Χρήστες