Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 269
  • Total: 269

ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 08, 2005, 06:57:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

η γιαγιάκα μου συνήθιζε να μου λέει: " εσύ παιδάκι μου είσαι μια ελιά ένα τουλούμι λάδι... "
γιατί μια ζωή όσο αντικειμενικά ευτελές και αν είναι αυτό που μου προσφέρει κάποιος, εγώ το δέχομαι σαν την μεγαλύτερη προσφορά και ανταποδίδω στο πολλαπλάσιο...
εσείς τι κάνετε;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fmas

Γκούχου Γκούχου..............

Θα πάθω κάτι ρε παιδιά με αυτά που διαβάζω......

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

kathreftis

Εγώ  κάποτε  έκανα  το  ίδιο  τώρα  πια  κοιτώ  να  δω  τι  κρύβετε  πίσω  από   μια  προσφορά  πριν  την   δεχτώ  και  πολύ  περισσότερο  πριν  ανοίξω  την  πόρτα  μου .

spellbound

Παράθεση από: "kuria"η γιαγιάκα μου συνήθιζε να μου λέει: " εσύ παιδάκι μου είσαι μια ελιά ένα τουλούμι λάδι... "
γιατί μια ζωή όσο αντικειμενικά ευτελές και αν είναι αυτό που μου προσφέρει κάποιος, εγώ το δέχομαι σαν την μεγαλύτερη προσφορά και ανταποδίδω στο πολλαπλάσιο...
εσείς τι κάνετε;

Βρε κιουρια, ασε με βρε καμαρι μ' που θελεις και ανταποδωση!!  Οση πηραμε μεχρι τωρα αλλη τοση θα παρουμε και μετα..

Ασε με βρε κουκλα μου , αντε μην τα παρω στη κρανα τωρα !  ]

Pappas10

Δύσκολη ερώτηση.... δεν ξέρω ειλικρινά γιατί πολλές φορές αισθάνομαι ότι δίνω αλλά η άλλη / ο άλλος (επαναλμβάνω για εμένα οι σχέσεις είναι μεταξύ ανθρώπων και όχι φύλων) είτε δεν το καταλαβαίνει είτε δεν την/τον ενδιαφέρει.

Προσπαθώ να ανταποδώσω πάντα στο πολλαπλάσιο αλλά δεν νομίζω ότι το καταφέρνω πάντα. Ή έστω, δεν γίνεται πάντα αντιληπτό. Ίσως να είμαι το ανάποδο του Σωκρατικού μαθητή από τις "Νεφέλες" του Αριστοφάνη.

"... έχω πολύ μυαλό και μάλιστα δίκοπο... όταν χρωστάω ξεχνάω πάντα, όταν μου χρωστάνε δεν ξεχνάω ποτέ..."

Το μόνο πράγμα που δεν έχω ανταποδόσει ποτέ είναι ψυχολογικά και ψυχικά χτυπήματα... απλά φεύγω χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις.

Παππαδίστικη κατάθεση ψυχικής άποψης ενός Σαββατόβραδου... :P  :P

Με.... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

]

αυτα τα φοβερα για σαββατοβραδο...

:cry:  :cry:

fmas

Gik καλή μου φιλενάδα...........

Φουστιά, αχαριστία.... Τι ωραίες λέξεις..... Τι κακό όμως να τις νοιώθεις...................

Το έννοιωσα πολύ άσχημα στην ψυχή μου όταν επέστρεψαν από Αθήνα....

Τέλος πάντων το νοιώθεις και προσπαθείς να το διαγράψεις...............

Όσο για το αν θα γίνεις η δεύτερη ψυχάκιας.... Welcome to the club...  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Πάντα Φιλικά και ήρεμα Ε!!!!!
Fmas.................................

kathreftis

Κανένας  δεν  μπορεί  να  σας  κάνει  μεγαλύτερο  κακό  από  αυτό  που  εσείς  του   επιτρέπετε .

metanastis

Gik....

Μα δε θα μπορούσες να εισπράξεις κάτι άλλο από όσους ΔΕΝ έχουν να δώσουν.

Και είναι η πίκρα που σε κατακλύζει για όλα όσα σου "προσφέρονται".

Και αχαριστία και φουστιά και υποκρισία και αναλγησία και... και....

Δεν υπάρχει delete παρά μόνο ignore μέχρι την επόμενη φορά.... που δυστυχώς πάντα υπάρχει.

[size=18]Καλημέρα είπα;[/size]

Atma

Παράθεση από: "gikama" ]
αυτα τα φοβερα για σαββατοβραδο...
 :cry:  :cry:

εσένα για αυτό σε πάω
έχουμε το ίδιο άρωμα..
ακόμη και ο θυμός-εκτόνωση
θεωρείτε υγειής αντίδραση
αυτοί που υποστηρίζουμε
οτι ρίχνουμε το επίπεδο μας όταν βρίζουμε ( μάντεψε ποιος άλλος βρίζει)
ότι δεν έχουμε ανωτερότητα
κοροιδεύουν τον εαυτούλη τους
μόνο οι ένοχοι σιωπούν
η ανωτερότητα φαίνεται αλλού
αυτά τα ολίγα για σένα

όσο για τα γραφόμενα του καθρέπτη
ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι όλοι βάζουν όρια στον εαυτό τους;
θα πρέπει να κρατάμε ισορροπίες για να λειτουργήσουμε
όταν εκτίθεσαι και εκτίθεσαι στο νετ
τότε όλα τα περιμένεις

minoraki

Παράθεση από: "kuria"η γιαγιάκα μου συνήθιζε να μου λέει: " εσύ παιδάκι μου είσαι μια ελιά ένα τουλούμι λάδι... "
εσείς τι κάνετε;
εσυ, κουκλα μου, με τα θεματα που βαζεις μου ανεβαζεις το αιμα στο κεφαλι πρωι πρωι δευτεριατικα! βαλτη εισαι? σε ενα αλλο θεμα εγραψα οτι περναω πολυ δυσκολη περιοδο αυτη την εποχη....λοιπον αυτο συμβαινει λογω δικης μου απεριοριστης προσφορας.....αχαριστια και φουστιά που λεει και η γκικ....και αυτο διογκωνεται οταν αυτα τα δυο προερχονται απο το αμεσοτατο περιβαλλον μας.....φιλεναδα μου τα εχω δει ολαααααααα με αυτη την συμπεριφορα των δικων μου ανθρωπων......και οταν λεω ολα το εννοωωωωω....δεν εμαθα δυστυχως να λεω οχι στη ζωη μου, να παρει η ευχη να παρει....(την επομενη φορα που θα βαλεις τετοιου ειδους θεμα...επιτρεψε μου να σου "σπασω το κεφαλιιιιιιι" :D  μακιαααααααα

fmas

Γι αυτό γουστάρω το Forum αυτό..................... Όλοι είμαστε καμμένοι από χέρι..................................

Αγαπητό μου minoraki................

Αν κάποιος είναι αχάριστος και φούστης είτε είναι από το άμεσο οικογενιακό περιβάλλον είτε "φίλος" θα είναι αχάριστος....... Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ότι αυτός είναι συγγενής μου μη του φερθώ φούστικα....

Πολύ Φιλικά
Fmas

Υ.Γ. Μπορεί να λέω και έγω αρλούμπες.......

Anonymous

telika tha simfwnisw oti oi fousties kai i axaristia.....

ME XENERWNEI!!!!!!!!

vevaia simfwnw me ton kathrefti..... oti epitrepoume tous allous na mas ferthoun etsi.... otan to sineiditopoihsoume auto kai mporoume na psixologoume katastaseis kai proswpa polla tha prolavoume....(ek tou "prolipsi".....)

apo tin alli kalo einai allote na vgazoume tin orgi....ta aisthimata den prepei na pnigontai....akomi kai otan einai orgis!

alla kai na mporoume na prospername....otan oute i orgi den axizei...

analoga krinoume kai pratoume  :wink:

(mpourdoum mpourdoum :roll:  :roll:  :roll:  )

Anonymous

kai kathws den mporw na kanw edit kai na diorthwsw...

ME XENERWNOUN.....!!!!!!!!!!!!

(me diathesi na diorthwnw ta lathi mou   8)  :roll:  :roll: leme twra!!!)

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Γι αυτό γουστάρω το Forum αυτό..................... Όλοι είμαστε καμμένοι από χέρι..................................

Αγαπητό μου minoraki................

Αν κάποιος είναι αχάριστος και φούστης είτε είναι από το άμεσο οικογενιακό περιβάλλον είτε "φίλος" θα είναι αχάριστος....... Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ότι αυτός είναι συγγενής μου μη του φερθώ φούστικα....

Πολύ Φιλικά
Fmas

Υ.Γ. Μπορεί να λέω και έγω αρλούμπες.......
κουκλε μου.....ειτε λιγο ειτε πολυ ολοι μας απο καποιους εχουμε καει.....το προβλημα ομως ειναι απο ποιους καηκαμε....και οταν ομως προκειται για το "αμεσο περιβαλλον"...που πιο αμεσο δεν γινεται....τοτεεεεε..αστα να πανεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεε.....και λεγοντας "αμεσο περιβαλλον" δεν εννοω τον συντροφο μου, ουτε τα παιδια μου....αλλα δυστυχως εννοω αυτους που με εφεραν στον κοσμο  :cry:  :cry: !!!!!! αχ αυτα τα μοναχοπαιδια τι τραβαμεεεεεεεε!!!!!

269 Επισκέπτες, 0 Χρήστες