Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 238
  • Total: 238

ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 08, 2005, 06:57:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

κ επειδη ειπες για την γιαγιακα σου, η δικια μου συνηθιζε να μου λεει κατι ποντιακα (του στυλ: τα κατσια ς' να τρωω η τα κακαλα σου να λαλευω) που τοτε μου φαινοντουσαν αλαμπουρνεζικα αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι ευχες.... α ρε καλομανα, τι ποιηκες....

kuria

Παράθεση από: "freak"κ επειδη ειπες για την γιαγιακα σου, η δικια μου συνηθιζε να μου λεει κατι ποντιακα (του στυλ: τα κατσια ς' να τρωω η τα κακαλα σου να λαλευω) που τοτε μου φαινοντουσαν αλαμπουρνεζικα αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι ευχες.... α ρε καλομανα, τι ποιηκες....

δηλαδή αν σου λαλέψω τα κακαλα σου... τι μέλλει γενέσθαι;      :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

freak

αν γνωριζεις μερ καλαντζευεις come with me για να την βρεις... αν παλι οχι κ νομιζεις οτι αναφερομαι σε σεσκουλα κ πατατες τοτε μαλλον θα απαγοητευτεις...

Valia

Όλες μα όλες οι σχέσεις διέπονται απο τους κανόνες της συναλλαγής, το θέμα είναι να καταλάβεις πότε αρχίζουν να σε καταχράζονται. Επίσης το πόσο δίνει ο καθένας έχει να κάνει και μ'αυτό που έχει λάβει στην ζωή του, αν δεν έχει λάβει τι να δώσει. Γι'αυτό πλέον έχω μάθει να δίνω μέχρι την στιγμή που θα αντιληφθώ ότι με χρησιμοποιούν, δίνω χωρίς την προοπτική να πάρω, με ικανοποιεί και μόνο το γεγονός ότι μπορώ να προσφέρω χωρίς να με εκμεταλλεύονται κι ότι εκτιμούν αυτά που δίνω χωρίς να με περνούν ηλίθια.

kuria

ο άνθρωπος είναι από τη φύση του άπληστος και αχόρταγος (η γιαγιάκα μου το χαρακτήριζε νηστικό μάτι) όσα κι αν του δώσεις θέλει κι άλλα...  χειραψία δίνεις και μόλις τραβηχτείς διαπιστώνεις ότι σου έχει αποσπάσει όλο το χέρι μαζί με τον ώμο...

το κακό με μένα είναι πως τα μέλη μου αναπλάθονται ακόμα ταχύτατα οπότε δίνω τα περιθώρια για επαναλαμβανόμενους ακρωτηρισμούς...

τάδε έφη μια κατ' επάληψη ΚΟΥΛΗ...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Evitaki

παντα εδινα κ παντα θα δινω
κ οσες φορες τσατιστηκα κ ειπα τερμα ως εδω καιρος να δουνε
κ το εβιτακι απο την αλλη πλευρα κρατησε το πολυ 5 λεπτα
για τον καθενα υπαρχει ο δασκαλος του
κ στη τελικη ολα εδω πληρωνονται......
ας δινω εγω κ ας γινομαι η χαζη
τα εχω καλα με τον εαυτο μου
κ μου φτανει αυτο

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Evitaki"ας δινω εγω κ ας γινομαι η χαζη
κ μου φτανει αυτο

με καλυψες απολυτα !! δινω οσα μπορω και δεν περιμενω τιποτα , ωστε κι αν παρω κατι , παλι χαρουμενη θα ειμαι εφοσον δεν περιμενα τιποτα ..

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "Evitaki"ας δινω εγω κ ας γινομαι η χαζη
κ μου φτανει αυτο

με καλυψες απολυτα !! δινω οσα μπορω και δεν περιμενω τιποτα , ωστε κι αν παρω κατι , παλι χαρουμενη θα ειμαι εφοσον δεν περιμενα τιποτα ..
Να σου δωσω μια μπουγατσα??????????????

PoiSoN_GiRL

λολ ! στα πιο ευαισθητα σημεια μου με χτυπας !! ειναι ποτε δυνατον να πω οχι σε μπουγατσα ?? δωσεεεεεεεεε και σωσεεεεεεε !  :lol:

Anonymous

Αντε καλα τοτε. Αυριο που θα ερθω θα στις φερω φρεσκιες. Εχει ενα μαγαζακι διπλα απο κει που μενω θα ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουγατσα και μιλκο!!!!!!!!!!!!!

PoiSoN_GiRL

πιασε 5-6-138 μπουγατσες για αρχη κι ασε το μιλκομπουκαλος !! λοοοολ  :P

Evitaki

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Αντε καλα τοτε. Αυριο που θα ερθω θα στις φερω φρεσκιες. Εχει ενα μαγαζακι διπλα απο κει που μενω θα ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπουγατσα και μιλκο!!!!!!!!!!!!!

θελω κ εγω μπουγατσα :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

PoiSoN_GiRL

Εβιτακι μου θα μοιραστουμε τις δικες μου !!  :wink:

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εβιτακι μου θα μοιραστουμε τις δικες μου !!  :wink:

νιαι νιαι νιαι
γιαμιιιιιιιιιιιιιιι :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Sotis

εμενα  δε θα  μου δωσεται...

238 Επισκέπτες, 0 Χρήστες