Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 272
  • Total: 272

ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 08, 2005, 06:57:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

κ σενα καλε θα σε δωσουμε :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Μη σπρωχνεστε ! εχει για ολους !! ελα κι εσυ Λευτερακο να μασουλησουμε !!  :wink:

Anonymous

Ου να χαθητε φαταουλες!
Τιποτα ρε δε θα σας φερω! Θα τις φαω μονος μου και θα δωσω και στον Κωστα  που ειναι φιλος μου! Αμ πως!!!!!!!

Evitaki

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Ου να χαθητε φαταουλες!
Τιποτα ρε δε θα σας φερω! Θα τις φαω μονος μου και θα δωσω και στον Κωστα  που ειναι φιλος μου! Αμ πως!!!!!!!

κακιες :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

ψεμμααααααα .. απαπαπα !!  :P

Anonymous

Ρε μονο στον Κωστα θα φερω μπουγατσες. Αλλα ξερω οτι μολις τα διαβασει ολα αυτα θα μου ζητησει και χορευτριες.....
χαχαχαχαχαχα

kuria

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Ου να χαθητε φαταουλες!

μάλλον μόνο τις άπλυτες μπουγάτσες με πουλί θα φέρεις όταν κατέβεις αθήνα παλιοχαμένο...        :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

PoiSoN_GiRL

απλυτη μπουγατσα με πουλι = σωβρακακι ??  :shock:  :roll:

[size=18]χΑΧΑΧΑχαχαΧΑχαΧΑχΑΧαχαΧαχΑχαΧαΧΑχαΧαχαχαΧαΧαχα![/size]

xhmeia

ποιζονακι ? ??????? εμενα που σου εφερα την αλλη φορα απο σαλονικη και δεν τις αγγιξα ?????????θα μου δωσεις ???????????/

xhmeia

και για να σοβαρευτουμε
αντε αντε  :roll:
μισο να καταπιω την τελευταια μπουκια μπουγατσουλας ,μην πνιγω κιολας η γυναικα lol
γκουχ γκουχ γκουχ να καθαρισω κ το λαιμο γιατι θα φιλοσοφησω   :shock:

ναι κ εγω εχω νοιωσει ολα τα ασχημα που ειπατε , αλλα κανεις δεν μπορει να σου φερθει ασχημα αν δεν το επιτρεψεις(αργα το καταλαβα αλλα το καταλαβα) κ δυστυχως η ευτυχως σε καποιους το επιτρεπουμε, δεν γινετε να τους βγαλουμε απ τη ζωη μας , η ειναι οι συνθηκες καποιες φορες,αλλα καποιους μπορουμε βρε ουυυυυυυυυυυστττττττττττττττ :twisted:

μια απορια ομως την εχω ..ναι ναι ..μεχρι τωρα δεν ακουσα κανεναν,μα ουτε εναν?????? (κ εχω παρα πολλους γνωστους ) να λεει εγω πληγωσα ,προδωσα,δεν  φερθηκα καλα ....τελικα αν ολοι μα ολοι φερομαστε καλα ποιοι ειναι αυτοι που δεν φερονται καλα ??????????

ναι καποιοι εχουν την κακια στο αιμα τους δε λεω αλλα ...
ε δεν μπορει ολοι σε  καποιον δεν φερθηκαμε καλα εστω κ αθελα μας .

παντως εγω ,ευχαριστω το Θεο ,που φερνει στη ζωη μου ανθρωπους  που μου προσφερουν εστω κ αν αυτο ειναι κ μονο ενα χαμογελο, το εκτιμω κ ανταποδιδω οσο μπορω η οσο αξιζει στον καθενα ΠΛΕΟΝ.
χωρις καχυποψια γιατι μου το προσφερει ,ετσι κ αλλιως οι μασκες πεφτουν, γιατι να ειμαι αρνητικη εξαρχης?
μου προσφερει ,γιατι πολυ απλα ειμαι αξιαγαπητη χιχιχιχιχι κ γιατι ηρθε η ωρα να "εισπραξω"...ναι ,ναι

εχετε σκεφτει ποτε οτι αυτα που προσφεραμε σε καποιους χωρις αντικρυσμα ???μας επιστρεφονται πισω απο καποιους αλλους ??
το καλο παντα σου ανταποδιδεται ΠΑΝΤΑ με καποιο τροπο ,εστω κ αργα, εστω κ απο αλλη πηγη ...
εγω το πιστευω γιατι το βιωνω αυτο πιααααααααα
 :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
να στε καλα οσοι μου δωσατε ,μου δινετε ,θα μου δωσετε
κ δεν μετανιωσατε ,δεν μετανιωνετε ,δεν θα μετανιωσετε
γιατι εδωσα , δινω ,θα δωσω γιατι ειμαι καλο παιδι το ατιμο χιχιχιχιχι
κ γιατι υπαρχουν κ αλλα καλα παιδια σ αυτη τη ζωη   :wink:

spell

Χημεια, μου επιτρεπεις να απαντησω..

Παράθεση από: "xhmeia"και για να σοβαρευτουμε
αντε αντε  :roll:
μισο να καταπιω την τελευταια μπουκια μπουγατσουλας ,μην πνιγω κιολας η γυναικα lol (ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΒΡΕ )γκουχ γκουχ γκουχ να καθαρισω κ το λαιμο γιατι θα φιλοσοφησω   ]ΚΙ ΟΜΩς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,.....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ[/b]  κ δυστυχως η ευτυχως σε καποιους το επιτρεπουμε, δεν γινετε να τους βγαλουμε απ τη ζωη μας ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, η ειναι οι συνθηκες καποιες φορες,αλλα καποιους μπορουμε βρε ουυυυυυυυυυυστττττττττττττττ (Ω ΝΑΙ, ΑΥΤΟ Μ' ΑΡΕΣΕΙ!!!) ]
μια απορια ομως την εχω ..ναι ναι ..μεχρι τωρα δεν ακουσα κανεναν,μα ουτε εναν?????? (κ εχω παρα πολλους γνωστους ) να λεει εγω πληγωσα ,προδωσα,δεν  φερθηκα καλα ....τελικα αν ολοι μα ολοι φερομαστε καλα ποιοι ειναι αυτοι που δεν φερονται καλα ??????????(ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ)ναι καποιοι εχουν την κακια στο αιμα τους δε λεω αλλα ...
ε δεν μπορει ολοι σε  καποιον δεν φερθηκαμε καλα εστω κ αθελα μας .
(ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ)παντως εγω ,ευχαριστω το Θεο ,που φερνει στη ζωη μου ανθρωπους  που μου προσφερουν εστω κ αν αυτο ειναι κ μονο ενα χαμογελο, το εκτιμω κ ανταποδιδω οσο μπορω η οσο αξιζει στον καθενα ΠΛΕΟΝ.
χωρις καχυποψια γιατι μου το προσφερει ,ετσι κ αλλιως οι μασκες πεφτουν, γιατι να ειμαι αρνητικη εξαρχης? (ΠΡΟΣΕΧΕ)μου προσφερει ,γιατι πολυ απλα ειμαι αξιαγαπητη χιχιχιχιχι κ γιατι ηρθε η ωρα να "εισπραξω"...ναι ,ναι (ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ....)
εχετε σκεφτει ποτε οτι αυτα που προσφεραμε σε καποιους χωρις αντικρυσμα ???μας επιστρεφονται πισω απο καποιους αλλους ??
το καλο παντα σου ανταποδιδεται ΠΑΝΤΑ με καποιο τροπο ,εστω κ αργα, εστω κ απο αλλη πηγη ...
εγω το πιστευω γιατι το βιωνω αυτο πιααααααααα
 ]

([size=24]ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ???? ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ..)[/size]

Anonymous

απλυτη μπουγατσα με πουλι = σωβρακακι ??
(τωρα η εχω χασει τη μπαλα η δεν καταλαβαινω τι λενε η γερασα η πρεπει να περασω Κ.Τ.Ε.Ο.)

Anonymous

Η απόφαση βγήκε!!!!
Να περάσεις ΚΤΕΟ μπάρμπααααααααααααααααα!!! ]

PoiSoN_GiRL

μπαρμπα ??  :shock:

[size=24]ΧαΧαΧΑχΑχΑχΑχΑχαχΑχαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧΑχαχαΧα[/size]

*PoiSoN_GiRL κυλιεται στα πατωματα απο τα γελια !!

Anonymous

Αμα σας στειλω ολες μαζι στην μπαρμπαρια η σε κανα μπαρμπερη θα σας πω εγω παλιοσουρουκλεμεδες!!!!!!!! Βρε σαν κι εσας θελω ισα με 18!

272 Επισκέπτες, 0 Χρήστες