Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 238
  • Total: 238

ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 08, 2005, 06:57:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

minoraki μου..........

Το συγγενείς Συμπεριλαμβάνει τους πάντες και τα ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλικά
Fmas

kuria

και εδώ τίθεται το ερώτημα... μήπως τελικά η προσφορά μας δεν είναι και τόσο ανιδιοτελής, αλλά προέρχεται από την εσωτερική μας ανάγκη να νιώθουμε πολύτιμοι για  τους άλλους ή να έχουμε τον έλεγχο παρεμβαίνοντας στη ζωή τους και τοιουτοτρόπως συσσωρεύουμε βάρη που αργότερα μας φαίνονται δυσβάσταχτα και δυστροπούμε;
λέω εγώ τώρα...    :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Anonymous

poly agriemenous sas brisko  , aman bre paidia xalaroste ligooooo
loipon gia nba apanthso sto arxiko erothma , dexomai mia prosfora mono otan einai apo ta bathi ths kardias kai thn antapodido sto dekaplasio giati ayto ne kanei eytyxismeno
tora gia ta agriemena koritsakia kai agorakia pou tragoudoun kazantzidh to ''ego san xenos hrtha sth zoh kai xanafeygo xenos'' exo na apanthso , adiaforhste apla gi aytous pou sas kanane kako
etsi kano ego toulaxisto kai an athela mou blapto kapoion elpizo na to katalabei oti den htan skopimo
xalara re saloniki , mh xaliesteeeeee , na kratate ta oraia kai omorfa pragmata ths zohs kai na proxorate mprosta , ayth einai h tapeinh mou apopsh

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"και εδώ τίθεται το ερώτημα... μήπως τελικά η προσφορά μας δεν είναι και τόσο ανιδιοτελής, αλλά προέρχεται από την εσωτερική μας ανάγκη να νιώθουμε πολύτιμοι για  τους άλλους ή να έχουμε τον έλεγχο παρεμβαίνοντας στη ζωή τους και τοιουτοτρόπως συσσωρεύουμε βάρη που αργότερα μας φαίνονται δυσβάσταχτα και δυστροπούμε;

Ρε Κούρια, τι θα γίνει με το πρόβλημα μου δηλαδή;;;

Δεν μου φτάνει ο Λυμπερόπουλος... έχω και εσένα να σκοράρεις πριν την εκπνοή του  θε(α)ματος.

Μετά μου λές γιατί τσαντίζομαι.... Ο Φιλοσοφείν λακωνικώς Παππάς είμαι εγώ.... ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;

Άντε μη σφαχτούμε λεκτικώς εδωμέσα....

Με.... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

minoraki

:D  :D  :D  :D παππακι μου ευτυχως που εχουμε και σενα και μας λες κατι τετοια και μας ελαφρυνεις λιγο την καηλα της ψυχης μας!
βρε μπας και το δευτερο ξεμοναχιασμα με απολυτη εξουσια (αυτη τη φορα) θα επρεπε να το επανεξετασω με σενα? 8)  :roll:  :wink:  :?:

kuria

pappa ακόμα να το συνηθίσεις μωρό μου;      :P

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"pappa ακόμα να το συνηθίσεις μωρό μου;      :P

Το ότι συνηθίζω να μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό είναι που μου τη δίνει ακόμα περισσότερο....

Άσε με ρε μάτια μου τώρα...

Με... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Sotis

ΑΠΛΟ  ΟΤΙ  ΜΟΥ  ΔΙΝΟΥΝ  ΔΙΝΩ.............

fmas

Παράθεση από: "kuria"και εδώ τίθεται το ερώτημα... μήπως τελικά η προσφορά μας δεν είναι και τόσο ανιδιοτελής, αλλά προέρχεται από την εσωτερική μας ανάγκη να νιώθουμε πολύτιμοι για  τους άλλους ή να έχουμε τον έλεγχο παρεμβαίνοντας στη ζωή τους και τοιουτοτρόπως συσσωρεύουμε βάρη που αργότερα μας φαίνονται δυσβάσταχτα και δυστροπούμε;

Σε προσωπικό επίπεδο και για να λύσω τις φιλοσοφικές αναζητήσεις σου kuria δεν το κάνω για να νοιόθω πολύτιμος σε άλλους  αλλά το κάνω γιατί το αισθάνομαι........ Δυστροπώ όμως όταν αυτούς που βοήθησα με την καλή μου την καρδιά και την ψυχή και θα χρειαστώ κάποια στιγμή την βοήθειά τους μου φέρονται αχάριστα..............

Φιλικά
Fmas

kuria

sot γλυκέ μου...
δεν σου φαίνεται να κοστολογείς τις προσφορές σου και να περιμένεις το ανάλογο τίμημα... κάθε άλλο θα έλεγα...   :lol:

kuria

φέρτε μου τον pappa να ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

kuria

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ...

Κάποιος, φτάνοντας σπίτι του ένα βράδυ, βρήκε τη
γυναίκα του στο κρεβάτι, μ' έναν άλλον άντρα. Χωρίς να
διστάσει ούτε στιγμή, τον μαγκώνει και τον πάει
κατευθείαν στο γκαράζ, που ήταν δίπλα στο σπίτι. Εκεί
τον αρπάζει απ' τα γεννητικά του όργανα και του τα
βάζει στη μέγγενη και σφίγγει τόσο, όσο ο τύπος να μην
μπορεί να ελευθερωθεί και κλειδώνει τη μέγγενη.
Μετά πιάνει ένα μεγάλο μαχαίρι και πλησιάζει τον
άνθρωπο, που τον είχε κάνει κερατά.
Ο γυμνός άντρας άρχισε να τον παρακαλάει:
- Σε παρακαλώ!... Μη μου τα κόψεις...λυπήσου
με..........
Ο σύζυγος του δίνει το μαχαίρι και λέει:
- Κράτα αυτό. Τώρα θα βάλω φωτιά στο γκαράζ και θα
φύγω. Το τι θα κάνεις μετά είναι δική σου υπόθεση...

kuria

ξεφυλλίζοντας απόψε τα παλιά...

fmas

Φαίνεται Μαρία........................

freak

Παράθεση από: "kuria"η γιαγιάκα μου συνήθιζε να μου λέει: " εσύ παιδάκι μου είσαι μια ελιά ένα τουλούμι λάδι... "
γιατί μια ζωή όσο αντικειμενικά ευτελές και αν είναι αυτό που μου προσφέρει κάποιος, εγώ το δέχομαι σαν την μεγαλύτερη προσφορά και ανταποδίδω στο πολλαπλάσιο...
εσείς τι κάνετε;

εγω παλι κοιταω να παρω οσο πιο πολυ μπορω κ να δωσω οσο πιο λιγο γινεται.... αν ειναι να μου δωσει για να ανταποδωσω αστα να πανε...
δινω κ αν δωσει εδωσε.... αν δεν δωσει σκοτιστικα... απλα συνεχιζουμε...

οπως ελεγε κ ο μεγαλος ποιητης,
η ζωη ειναι μεγαλη μην την κανεις καρναβαλι, κ η ζωη ειναι μικρη για να 'ναι θλιβερη μωρο μου.

238 Επισκέπτες, 0 Χρήστες