Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Mexri pou tha eftanes gia tin agaph mias gynaikas????

Ξεκίνησε από various, Ιουνίου 29, 2005, 05:32:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Φίλε Νίκο...

Ειμαι σιγουρη, πως εσύ ιδίως, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα για την αγαπη μιας γυναίκας....  :wink:  :wink:  :wink:  :!:  :!:

Enia

Ε?!...  :roll:  :roll:  :roll:

various

Παράθεση από: "Ntama"Φίλε Νίκο...

Ειμαι σιγουρη, πως εσύ ιδίως, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα για την αγαπη μιας γυναίκας....  :wink:  :wink:  :wink:  :!:  :!:

o kathenas apla edo exoume thn eykairia na filosofisoume ligo.

pros niko:file niko exo diathesh na sou dino erethismata dioti exeis endiaferouses apopseis.kata ta alla otan tha ertho athina (parakalao na vro ligo xrono) tha xaro na ta poume.

freak

Παράθεση από: "Νίκος"Προς freak: Για πες κάποια τέτοια λόγια από Νερούντα, Λόρκα και Μαγιακόβσκι...  :?:

:arrow: Νερουδα:

κατακλυσε με με το πυρινο σου στομα, ψαξε με αν θες με τα νυχτιατικα σου ματια, μα ασε με στ' ονομα σου να πλεω και να κοιμαμαι.
     πεινω για τη φωνη σου, το στομα σου, το δερμα, και στους δρομους γυρνω νηστικος, βουβαμενος, δεν με κραταει πια το ψωμι, κι η αυγη μ' αναστατωνει, γυρευω των ποδιων σου τον υγρο ηχο στη μερα.
     Σ΄αγαπουσα χωρς να το ξερω και γυρευα τη θυμηση σου. Στ΄αδεια σπιτια εχω μπει με τη λαμπα για να κλεψω τη ζωγραφια σου. Μα ηξερα πια πως ησουνα. Ξαφνου καθως βαδιζες διπλα μου σ' αγγιξα κι η ζωη μου σταματησε: μπρος στα ματια μου στεκοσουν, ρηγισσα, και βασιλευεις. Σαν πυρα μες στα δαση η φωτια ειν' το ρηγατο σου.
     κι εκει οπου τα γαρουφαλα ανασαινουν θα φτιαξουμ' ενα ρουχο που ν' αντεχει στην αιωνιοτη ενος φιλιου της νικης.
 (τυχαια αποσπασματα απο το ''Εκατο ερωτικα σονετα'').

:arrow: Μαγιακοβσκι:

αν ημουνα μικρος σαν το μεγαλο ωκεανο, στ' ακροδαχτυλα των κυματων μου θα υψωνομουν, με την παλιρροια μου να χαιδευω την σεληνη. που να 'βρω εγω την ερωμενη εκεινη που να 'ναι στα δικα μου μετρα; δεν θ' αντεχε σ΄'αυτον τον μικροσκοπικο ουρανο.
 (αποσπασμα απο το ''Ο αυτοαγαπωμενος συγγραφεας αφιερωνει τουτες τις γραμμες στον εαυτο του''.

:arrow: Λορκα

σ' αγαπω, σ' αγαπω, σ' αγαπω, μες στη μελαγχολικη του γαλαρια μαζι με το νεκρο βιβλιο και την πολυθρονα, μες στη σκοτεινη σοφιτα του κρινου, μες στην κλινη μας της σεληνης και μεσα στο χορο που ονειρευεται η χελωνα.
(αποσπασμα απο το ''Μιρκο Βιενξικο βαλς''

Nikos28

Προς Ntama:  :)  :roll: Ευχαριστώ... με τιμά ιδιαιτέρως αυτό που λες. Αλλά πώς το γνωρίζεις;  :oops:  :roll:  :?:

Ntama

Παράθεση από: "Νίκος"Προς Ntama:  :)  :roll: Ευχαριστώ... με τιμά ιδιαιτέρως αυτό που λες. Αλλά πώς το γνωρίζεις;  :oops:  :roll:  :?:

Πως το γνωρίζω?????
Χμμμμ..... αφου "δεν ξέρεις" θα σου πώ στα "ιδιαίτερα διαμερίσματα"  ]

various

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "Νίκος"Προς Ntama:  :)  :roll: Ευχαριστώ... με τιμά ιδιαιτέρως αυτό που λες. Αλλά πώς το γνωρίζεις;  :oops:  :roll:  :?:

Πως το γνωρίζω?????
Χμμμμ..... αφου "δεν ξέρεις" θα σου πώ στα "ιδιαίτερα διαμερίσματα"  ]

se lathos topik mpika oups sorry paidia!! na kleiso to fos? :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Nikos28

:oops:  :roll:  :oops:  :roll: Τι διαβάζουν τα μάτια μου σήμερα... :roll:  :?:  :roll:  :?:

Ntama

Παράθεση από: "Νίκος":oops:  :roll:  :oops:  :roll: Τι διαβάζουν τα μάτια μου σήμερα... :roll:  :?:  :roll:  :?:

Τι διαβάζουν τα μάτια σου, που δεν διαβάζουν τα δικά μου ?????  ]

Nikos28

:oops:  :roll: Έλα ντε... ''ιδιαίτερα διαμερίσματα'' εσύ...ο Κερκυραίος φίλος μου φεύγει και κλείνει και το φως... :roll:  :?: Τι έγινε ρε παιδιά; Έχασα κανένα επεισόδιο σε κάποια σειρά που παίζω κι εγώ χωρίς να το ξέρω;

Ntama

Παράθεση από: "Νίκος":oops:  :roll: Έλα ντε... ''ιδιαίτερα διαμερίσματα'' εσύ...ο Κερκυραίος φίλος μου φεύγει και κλείνει και το φως... :roll:  :?: Τι έγινε ρε παιδιά; Έχασα κανένα επεισόδιο σε κάποια σειρά που παίζω κι εγώ χωρίς να το ξέρω;

Λες?????]

Nikos28

:lol:  :lol: Καλά, η αλήθεια είναι μια τρέλα την κουβαλάω μέσα μου, έτσι κι αλλιώς...αλλά αν τρελαθώ στην κυριολεξία; Θα πάνε χαμένα όλα αυτά που μπορώ να κάνω για την αγάπη μιας γυναίκας;  :lol:  :roll:  :oops:  :lol: Πολύ κολακευτικό αυτό που μου είπες, Μαράκι...σ' ευχαριστώ.  :oops:  :oops:

Enia

Παράθεση από: "freak"Σ΄αγαπουσα χωρς να το ξερω και γυρευα τη θυμηση σου. Στ΄αδεια σπιτια εχω μπει με τη λαμπα για να κλεψω τη ζωγραφια σου. Μα ηξερα πια πως ησουνα. Ξαφνου καθως βαδιζες διπλα μου σ' αγγιξα κι η ζωη μου σταματησε]

Τι καλό!!!  :oops:
Με άγγιξε και με εκφράζει...

Πες μου, κωσταντίνε, από πού ακριβώς είναι. θέλω να το διαβάσω.

χχχ

freak

''Εκατο ερωτικα σονετα'' του Παμπλο Νερουδα, εκδοσεις Γνωση λιλου μου.

xhmeia

ΕΙΘΙΣΤΕ Ο ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???????

Ο VARIOUS ΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΥ  ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ?????????(ΑΝ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ)

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ??????
ΟΧΙ ΘΥΣΙΕΣ ..ΟΧΙ..ΟΧΙ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ .ΑΝ ΤΙΣ ΝΙΩΘΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.
ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ Μ ΑΓΑΠΑ Κ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ, ΝΑ ΤΗ ΝΟΙΩΘΩ ,ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΝΩ,ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ,ΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΛΕΞΕΙΣ....Κ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑ... "ΠΑΝΤΑ"
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ..."ΠΑΝΤΑ"

1031 Επισκέπτες, 1 Χρήστης