Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 525
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΣAΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ TATTOO-ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ PIERCING?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 12, 2005, 08:01:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Labrokratis

Exeis kai esy to dikio soy selene, egw omws exw mia statistiki pou epibebaiwnei ta legomena mou, kata pososto poli anwtero apo 99%
Gia ayto allwste epimenw.
Telos pantwn, pisw den kanw, eseis me xaraktirizete opws poli kala 3erete (edw, sto chat, genikotera...), epomenos...  :silent:

KostasD33

Lampro Krati

Άλλο η στατιστική κι άλλο η άποψη
Αν η στατιστική σου είναι από αριθμό ατόμων που έχουν τατου πόσοι είναι πόρνες και πρεζόνια όπως λες και άλλο είναι να έχεις στατιστική από πρεζόνια και πόρνες που έχουν και τατου.
Ανάλογα το δείγμα που συναναστρέφεσαι έχεις και το ανάλογο στατιστικό συμπέρασμα.

Και φυσικά δημοκρατία έχουμε αλλά η δημοκρατία έχει όρια όταν συλλήβδην κατηγορείς και αμολάς ταμπέλα μαζική και σύναμμα προσβλητική για πολλά άτομα.

Η μαζική (υποτιμητική) ταμπελοποίηση δεν διαφέρει σε τίποτα από τον ρατσισμό αυτό πιστεύω να το γνωρίζεις και ο ίδιος αρκετά καλά.

kitty!

Παράθεση από: LabrokratisO φίλτατος διαβάζει με προσοχή και μαθαίνει ....
Επίσης επιβεβαιώνει γιατί δεν συμπαθεί όσους έχουν τατουάζ.

:P

Δλδ τα τατουάζ ή τα piercing κάνουν τον άνθρωπο??????  :shock:  :shock:  :shock: Ήμαρτον...!! Τόσες μέρες τα βλέπω αλλά δεν μιλάω...

Λοιπόν, για να λήξει το θέμα, Labrokratis είπες τη γνώμη σου, σεβαστή, έστω κ ταμάλα προκλητική. Σεβαστές κ οι γνώμες των υπόλοιπων παιδιών...Εννοείται να ακουστούν κ άλλες γνώμες, αλλά πάντα σε πλαίσια που δεν θα προσβάλει τους υπόλοιπους...Ας συνεχιστεί η κουβέντα για τα tattoo και τα piercing, ναι?? Λέω εγώ τώρα... :roll:

Labrokratis

papi

Προς kitty

Παράθεση...Ας συνεχιστεί η κουβέντα για τα tattoo και τα piercing, ναι?? Λέω εγώ τώρα... :roll:

και βεβαια να συνεχιστει η κουβεντουλα μας......γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol:

xhmeia

θελω να κανω αυτο που εχω στο αβαταρ

καλο?????

μμμ ναι  :D

skou70

Επιπρόσθετα, θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες με τατουάζ, ειναι χασικλούδες και εκδιδόμενες. Η εμπειρία στην ζωή μου έτσι με δίδαξε και δεν μπορεί να μου το αλλάξει κανένας!

labrokratis dwse palikari mou kai egw mazi sou!!!

KATW TA XERIA APO TO POULEN MOU!!!

epiprostheta , prepei an pw oti eimai mazi sou kai fwnazw me oli ti dynami tis psyxis mou :

eksw o mahs ap'thn sarakosti !

an ein'i moira mou sakatemeni de ftaiei o kosmos OUTE kai esy

thanatos me kremasma anapoda apo ta @@ se osous TOLMOUN na exoun apopsi kai malista ANTITHETI ME OSA I ZWI SOFA SE DIDAKSE

to prosklitirio na tous pesei apo ta xeria tous alitidoi

kai gia na min analwnomai se kontres xwris antikrysma mia erwtisi mono exw pou mou kaiei ta swthika :
re sy labrokrati....etsi gia na exoume kai kalo rwtima...epeidi se vlepw mono sou sto forum kai pligwnomai ta malla........

ton XATZIAVATH pou ton afises?

tristana

Σκου Μου, ένα έχω να προσθέσω... ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ! (Ξέρεις εσύ χεχεχε)  :lol:  :P  :twisted:

Labrokratis

Ela re pou den 8imase pou afisame prox8es ton koino mas filo ton xatziabati.... ;)

papi

Προς xhmeia

Ωραιο το τατουαζ που θα κανεις ,αλλα σε πιο μερος θα το κανεις?
Λες να κανω και εγω ενα παπι και απο πανω να καθετε μια γυναικα? :lol:  :bricks:

fmas

Προς Χημεία...... Ξέρεις πόσες ώρες θα σου πάρει να το κάνεις???? Παρεπιπτόντως είναι ωραίο σαν avatar.............

xhmeia

papaki sto meros ths kardias ekei tha to kanw an k eimai metaxy 2 ena ayto k ena poy einai mia gorgonitsa k thn aggaliazei enas aggelos

exei na kanei me agaph fmas as parei oses wres thelei axizei ton kopo

i garsona tou SoTi

Kai mena mou aresoun ta tatoo kai 8a h8ela na kanw ena dipla apo to sth8os..ena zeygari... axxxx...nai exw skeftei pws 8a einai..den kserw o SoTiS mou ti leei..8a tou aresei ????

chriastina

εγώ θέλω να κάνω ένα μεσαιωνικό δράκο, η ουρά του να ξεκινάει
απο τα δάκτυλα του χεριού μου και οι φλόγες του να φτάνουν μέχρι τον καρπό μου.....

xhmeia

gemise to foroym "prezakia"

oleeeeeeeeeeeee

518 Επισκέπτες, 1 Χρήστης