Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 327
  • Total: 328
  • Leon

Κοπή της πίτας για το 2006 - Σάββατο 04-02-2006

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιανουαρίου 26, 2006, 05:56:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Live from Athens.......

Φλουρί πίτας στο Minoraki..... Φλουρί κλήρωσης στην Flower........

Τελικά ο Παναγιώτης ήρθε!!!

Πέσαμε έξω στο πρόγραμμα για μερικά λεπτά..... Η πίτα κόπηκε κατά τις 11....... Ήταν ωραία.......

jcdenton

Τελικά ποιός/ποιά είναι η μασκότ μας?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

ORFEAS

ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ      :(

ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ   ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ .....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ

papi

minoraki

Παράθεση από: "jcdenton"Τελικά ποιός/ποιά είναι η μασκότ μας?
:D  :D  :D τζει-σιιιιιιιιι μου.....εγω ειμαι η μασκοτ του α33!!!!!!! θα επανελθω σε αλλο τοπικ για να εκφρασω τα συναισθηματα μου.....φιλια πολλα!!!!!!!

black_velvet

Παράθεση από: "fmas"Scaleo black..... είναι ποιο διακριτικό..... :) :) :) :)

Σωστός!
Και μου ταιριάζει και σαν χρώμα.... ;-)

κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

fmas

Black εμείς δεν γνωριστήκαμε τελικά.......

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Live from Athens.......

Φλουρί πίτας στο Minoraki..... Φλουρί κλήρωσης στην Flower........

Τελικά ο Παναγιώτης ήρθε!!!

Πέσαμε έξω στο πρόγραμμα για μερικά λεπτά..... Η πίτα κόπηκε κατά τις 11....... Ήταν ωραία.......
ακομα δεν πιστευω οτι το φλουρι του σαιτ μας επεσε σε μενα.....οταν η λενα (ολιβ) μου ειπε γελωντας οτι το φλουρι ηταν μεσα στο πιατο μου, νομιζα οτι με κοροιδευε.....το πηρα στα χερια μου και δεν ηξερα τι να κανω.....γελωντας το εδειξα σε ολους.....γυρισα στο σπιτι και τους ξυπνησα ολους, λεγοντας του οτι μπορει η τυχη να αλλαξει.....το φλουρι της πιτας βρισκοταν μεσα στην τσαντα μου.....οπως ειπα και στον κωστα, θα βαλω ολη μου την θετικη σκεψη και ενεργεια για να πανε ολα καλα για ολους μας......το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, γιατι πλεον ολα οσα μας στοιχειωσαν τον προηγουμενο χρονο και γενικα τα περασμενα χρονια, θα πρεπει πλεον να αρχισουν να ξεθωριαζουν.....η χθεσινη βραδυα ηταν οπως την περιμενα.....γεματη γελια, πειραγματα, φιλια και χαρα!!!!! ευχομαι να ειμαστε ετσι για ολο τον χρονο......ευχομαι ολα να πανε καλα για ολους μας......πιστευω οτι μεσα απο αυτο το σαιτ, αναπτυσσονται φιλιες που δεν τις ειχε κανεις μας φανταστει.....

:arrow: ....ΥΓΕΙΑ-ΗΡΕΜΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ-ΧΑΜΟΓΕΛΟ-ΕΡΩΤΑ σε ολους μας......φιλια πολλα!!!!!!! Π Ο Λ Λ Υ!!!!!!

Anonymous

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγει η μάζωξη χθες βράδυ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΘΕΑΤΡΟ στα πλαίσια της " κοπής  πίτας του Α33 για το 2006 "

Μια λαμπρή βραδιά με πολλά φώτα, πολύ κόσμο, πολλά ποτάκια και γλυκάκια εκ Θεσσαλονίκης αλλά και Εδέσσης που μας έφεραν οι φίλοι μας αλλά φυσικά να μην ξεχάσουμε την υπέροχη αυτή πίτα μας..

[img]http]

Οι μασκώτ μας για το 2006 είναι]

Από την κλήρωση που έγινε  ] flower732

Τα μέλη που πήραν μέρος στην κλήρωση τα οποία ήταν εκεί ψυχή και σώματι αλλά και τα μέλη που δεν ήταν σώματι αλλά μόνο νοητικά ήταν.]

black velvet
enia
vasilis
jcdenton
Κασσάνδρα
L johny
fotis
kleftis_erwtas
joanna 20
olive
TetiQ
george
saliara
fortune
Παναγιώτης
calma
riaghul
apol
sotinolka
gavrina
fmas
jezbeat
prinscess
dr peri
muratti
gelova
1000
Αλέξια1000
space girl
balland
kouklitsa
Eλένη
Αργυρώ
kathreftis
fatsoula
tolis jovi
pingo
fullstop
maritg
i garsona tou soti
dio246
sofia24
Assos
avra
nora
papi
faithless
indi
nikos28
Nάντια
Γιούλη
evitaki

Από την πίτα κερδίζοντας το φλουρί  ]  minoraki

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2007-8-9-10 ....

][/color][/size]

papi

Παράθεση από: "papi"Η Βασιλοπιτα....

xm eixa valei mia photo thn vasilopita edw mesa pou thn evgala EGW kai thn vlepo se minima tis gavrinas.

Den mporo na katalavo giati svisate thn photo apo to minima mou.Egw den tin evgala?Giati einai se minima tis gavrinas?kai giati einai perasmeni se URL kai oxi attachment opws thn eixa perasei egw?

Kai oxi mono auto alla mou afeinete kai ena minima asxeto " Βασιλοπιτα..."pou stin ousia apo katw eixe thn photo pou evgala o idios.Svise olo to minima mou kai pare oti thes gia na deikseis oti esu tin evgales thn photo.Dld kala pou den evala kai tis alles photo mesa...tespan oute prokite na tis valo.

Anonymous

Παπίκο.... εγώ βλέπω την φωτογραφία σου που έχεις βάλει εσύ ο ίδιος και που στο δικό μου μήνυμα την πήρα από σένα.
Εσυ την έχεις βάλει με attachment ενώ εγώ την έχω ανεβάσει σε έναν free server.

Το μήνυμά σου υπάρχει κανονικά και κανείς δεν σου το έσβησε.
Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο.

Προσωπικά το βλέπω το μήνυμά σου.

papi

Το μηνυμα υπηρχε αλλα η φωτο δεν υπηρχε!Και τωρα υπαρχει γιατι απλα μια εντολη ειναι και την επαναφερεις οπως ηταν σε ατατς στο μηνυμα μου.Τωρα μαλιστα!Τωρα ειναι γεματο το μηνυμα μου...μηνυμα και φωτο μαζι :roll:

papi

χμ :shock: οταν εισαι χωρις να εχεις μπει με τον κωδικο...δεν φαινεται η φωτο στο μηνυμα μου! :shock:

Χμ!Γραψε λαθος.....σορρυ... :cry:  :cry:  :roll:  :cry:  :cry:

Anonymous

Δεν γράφω τίποτα... συμβαίνουν αυτά! ]

Sara

Αντε και τα περάσατε όμορφα,όμορφα,όμορφα..
Οι εμείς..της άγονης γραμμής..δεν?
 :roll:
Τίποτις?
¨Ενα ψιχουλάκι? :(
Μια φωτογραφια,τέλος πάντων.. 8)
 :wink:

327 Επισκέπτες, 1 Χρήστης