Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 379
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 317
  • Total: 318
  • Leon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kodikas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "kodikas"το κέρατό μου!!
αυτο ειναι!!!!!!! :!:  :!:  :!: εδω παει το κερατο που λεγαμε.....ωπααααααα.....το βρηκαμε.....ζήτωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! :bounce:  :bounce:  :blobs16:  :blobs16:

Φαίνεται πολύ;;;;
Θα την σφάξω την άτιμη που μου ‘λεγε ότι ήταν λαϊκή κι άργησε…   :evil:

minoraki

αν δεν σου εφερε φρεσκα φρουτα και λαχανικα κωδικακο μου.....σκουρα τα πραγματα...... :roll:  :roll:  :roll:

Nikos28

Παράθεση από: "xhmeia"Niko συμφωνω και σου "κλεβω " την προταση να την βαλω σ αλλο θεμα ,που μιλαει για αληθειες γιατι μ αρεσει κ μ εκφραζει  ..μου επιτρεπεις να την κλεψω ε????????? :D

Βεβαίως! Στη διάθεσή σου...    :D  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "minoraki"χαχα τρις μου.....ειναι γλυκυτατος.....πως του ηλθε το καρατε κιντ???? :24:

:lol:  :lol:  :lol:

Ε, μου' ρθε... τι να κάνουμε τώρα! Αναλαμπές είν' αυτές... (δάσκαλος του καράτε δεν έχω διατελέσει μέχρι στιγμής-τουλάχιστον όχι ακόμα!  8) )

Μινοράκι, εγώ γλυκύτατος; Μήπως υπονοείς ότι έχω ζάχαρο;;;;;;;
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"
Παράθεση από: "minoraki"χαχα τρις μου.....ειναι γλυκυτατος.....πως του ηλθε το καρατε κιντ???? :24:
Μινοράκι, εγώ γλυκύτατος; Μήπως υπονοείς ότι έχω ζάχαρο;;;;;;;
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
τσου....δεν υποννοω κατι τετοιο....απλως εννοω οτι εισαι ενας γλυκυτατος ανθρωπος....φιλια πολλα!!!!!

Nikos28

:lol:  :lol:
Το ξέρω, αστειευόμουν...

Να' σαι καλά, φιλιά πολλά κι απο μένα!   :)

various

ειναι ο θανατος ο πατρειαρχης ολων των φοβων?

Moody

Τι έγινε παιδιά??? Σας άφησα μόνους για λίγο και ξεσαλώσατε????? :twisted:

Λοιπόν, Νίκο, για να επανέλθουμε στο θέμα....

Νομίζω πως η γυναικεία ψυχή είναι πιο ευαίσθητη και πιο δυνατή συγχρόνως για να αντιμετωπίζει προβλήματα, δυσκολίες, σοβαρές καταστάσεις. Αλλά , επειδή, έχει τον ξίνδυνο η δήλωσή μου αυτή να δημιουργήσει φεμινιστικό πρόβλημα - και δεν θα το ήθελα - εξηγούμαι :
Οι γυναίκες, εκ φύσεως, κρύβουν μια μαμά μέσα τους. Και εκ φύσεως δεν φοβούνται να παραδεχτούν  την ευαλωτότητά τους...και εκ φύσεως μπορούν να αντέχουν περισσότερο...(σε παραπέμπω στους 9 μήνες τοκετού και μετά στον πόνο της γέννας)....

:cry:  :oops:  :(

Είμαι Χανιά, παιδιά, και δυσκολεύομαι πολύ, παρ΄'ολο που θα μου πείτε πως τα Χανιά είναι υπέροχη πόλη! Δυσκολεύομαι για προσωπικούς λόγους... Παρ' όλα αυτά θα μπαίνω να σας βλέπω και να σας μιλώ μέχρι τη Δευτέρα που επιστρέφω...

Nikos28

Παράθεση από: "various"ειναι ο θανατος ο πατρειαρχης ολων των φοβων?

Καλώς το Γιάννη! Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο forum μετά απο τόσο καιρό...

Στο ερώτημά σου, πιστεύω ότι ναι, ο θάνατος είναι ο ''πατριάρχης'' των φόβων (μου αρέσει πολύ αυτή η παρομοίωση, παρεμπιπτόντως...).
Χωρίς να είμαι ειδικός, φαντάζομαι ότι όλοι οι φόβοι και οι φοβίες είναι μεταμφιέσεις και παραλλαγές αυτού ακριβώς του φόβου.

Οπότε, το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η ψευδαίσθηση της αθανασίας: Όλες οι ανθρώπινες πράξεις, η υστεροφημία, ο έρωτας, η δημιουργία κ.ο.κ στοχεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Nikos28

Στο ζήτημα του γιατί η ψυχοθεραπεία είναι γένους θηλυκού...  :)

Για να είναι κάποιος ψυχοθεραπευτής πρέπει, βασικά, να είναι άριστος ακροατής και να έχει μέσα του μεγάλα αποθέματα κατανόησης και ενσυναίσθησης...
Τόσο η ακρόαση, όσο και η κατανόηση και η ενσυναίσθηση έχουν το εξής κοινό χαρακτηριστικό: Τη δεκτικότητα. Στην ψυχοθεραπεία, ο ακροατής/ψυχολόγος ''δέχεται'' τα λόγια του άλλου και, μέσω της κατανόησης, δέχεται και τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους συνειρμούς που κρύβουν μέσα τους...
Με τον όρο ''δέχεται'' εννοώ ότι τα αφήνει να μπουν μέσα του και, ασκολούθως, τα επεξεργάζεται και τα μετουσιώνει σε κάτι άλλο, προς όφελος του εξεταζόμενου...

Οι γυναίκες είναι καλύτερες ως ψυχοθεραπεύτριες διότι αυτές έχουν μέσα τους το δεκτικό στοιχείο-ενώ οι άντρες το δοτικό.

Αυτό δε διαφαίνεται μόνο στην κοινή εμπειρία (π.χ η γυναίκα- μάνα που είπε η Moodymooday, η οποία δέχεται το σπέρμα και το διαπλάθει σε μια νέα ζωή) αλλά και σε ορισμένα αρχετυπικά σύμβολα, που είναι χαρακτηριστικά γένους θηλυκού.

Λέμε, π.χ, η Σελήνη, η Γη και η Λίμνη. Γιατί; Προφανώς διότι και οι τρεις, δέχονται: Η Γη το νερό της βροχής, η Λίμνη το ποτάμιο νερό και η Σελήνη το φως, απο τον αρσενικό Ουρανό, Ποταμό και Ήλιο, αντίστοιχα.
Η δεκτικότητα είναι ο κοινός τους παρονομαστής...

Έτσι λοιπόν η Γυναίκα, με όλη τη δεκτικότητα που εκ φύσεως τη χαρακτηρίζει, είναι και γεννημένη ψυχοθεραπεύτρια. Διότι παραλαμβάνει τα κατώτερα βιώματα και στη συνέχεια τα ''επεξεργάζεται'', μετουσιώνοντάς τα σε ανώτερα.

chriastina

Παράθεση από: "Moodymooday"Τι έγινε παιδιά??? Σας άφησα μόνους για λίγο και ξεσαλώσατε????? :twisted:
 ...

moody,
μην τα μαλώνεις τα παιδάκια.....είπαν να ξελαμπικάρουν λίγο,
εξάλλου δεν υπάρχει topic που να μην έχει περάσει
έστω ένα μπαχάλεμα....κι αυτό είναι τόσο γλυκό!
και βέβαια ισχύει και το γνωστό
"όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια" :blobs16:

Moody

Δεν θέλω να είμαι γάτος chris μου....
Απλά, είχα καλομάθει ως τώρα και παραξενεύτηκα.
Νίκο συμφωνώ με την άποψη περί γυναίκας και ψυχοθεραπείας...νομίζω το είδες.
Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο....
Βάλτε κάποιο θέμα για συζήτηση....please! Αν είναι δυνατό όχι τόσο θεωρητικό.....

Nikos28

Άλλη ερώτηση, πιο πρακτική...

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος απο το περιβάλλον μας (φίλος, συγγενής, συνάδελφος ή ακόμα και το έτερον ήμισυ, δεν έχει σημασία) έχει για κάτι έμμονη ιδέα που τον/την βασανίζει...
Πώς πρέπει να κινηθούμε;

Εκτός απο τη συζήτηση, το ενδιαφέρον κλπ, υπάρχει κάποια ''τεχνική'' μέθοδος για να τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει;

tristana

Μούντι, τι θα πει "είχες καλομάθει" και τι "ξεσαλώσαμε";
Από καθαρά επιστημονικής απόψεως...  :lol:  :twisted:

Νίκο, να πας στο ιατρείο της! Επιτέλους!
Πρακτική συμβουλή... να καλλιεργήσεις την εμμονή του/της μέχρι που να την ενστερνιστείς οπότε δεν θα σε ενοχλεί. Στοχιειώδες, μάι ντίαρ Γουότσον. Καλά... σταματώ, διότι κοκκίνησε το μάτι σου ή ιδέα μου είναι;

Nikos28

Γουότσον;;;;
Γουότς δατ;

;-)

317 Επισκέπτες, 1 Χρήστης