Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 379
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 308
  • Total: 309
  • Leon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

oti apofasises koritsi moy esy einai k to sofotero  :wink:

Nikos28

Παράθεση από: "chriastina ...[/quoteκαι επίσης να σου πω ότι δεν βλέπεις πάντοτε με καλό μάτι εκείνον που σου λέει τις αλήθειες που δεν θέλεις να ακούσεις....τότε μπορεί να του χρεώσεις σκληρότητα και άλλα πολλά....βέβαια όλοι άνθρωποι είμαστε και μπορεί ακόμα και η moody να κάνει λάθος,αλλά και η αλήθεια είναι σκληρή.

Χριστίνα,

Πράγματι, η αλήθεια είναι πολλές φορές σκληρή. Αλλά εξ ίσου μ' αυτήν, μετράει και ο τρόπος με τον οποίο λέγεται...

Για μένα η αλήθεια πρέπει να λέγεται πάντα με συμπάθεια- και αποφεύγω σκόπιμα να χρησιμοποιήσω τη λέξη αγάπη, που ενίοτε είναι βαριά...

Και νομίζω ότι πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ένα πλατωνικό ρητό που λέει ότι ''το μέτρο (αξιολόγησης) ενός λόγου δεν είναι αυτός που μιλάει αλλά αυτός που ακούει''.

Με συμπάθεια  :wink:

Moody

Νίκο, θα χαρώ να σε δω στο Πάντειο, αν και μόνος άντρας (άντε...τυχερέ!).
Επιβεβαιώνεις πάντως τον κανόνα : " Η ψυχοθεραπεία, η ψυχολογία και τα συναφή απευθύνονται κατά κύριο λόγο στις γυναίκες και οι γυναίκες κατά κύριο λόγο ασκούν τα επαγγέλματα αυτά".

:) ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????
 :)
Αγαπητή xhmeia...έχω να σου προτείνω κάτι.
Αντί να τιθασεύσεις και να παλέψεις τη φοβία σου,  ΜΗΠΩΣ απλώς να την αναγνωρίσεις οτι υπάρχει εκεί και να μείνεις λίγο μαζί της να την παρατηρήσεις??? Μήπως απλώς να δεχτείς ότι υπάρχει και να ησυχάσεις?

Κάντο αυτό, καλή μου. Είναι πολύ αρκετό ....  :P

Junkie, όταν συνειδητοποιούμε οτι παίζουμε ρόλους που κάποιοι άλλοι μας έχουν δώσει (πχ του καλού παιδιού) , ίσως βοηθάει να σκεφτούμε πόσο μέρος του ρόλου αυτού μας τον καπέλωσαν άλλοι και πόσο μέρος είναι πραγματικά δικό μας.... Αν το σκεφτείς αυτό, ίσως να βρεις τι πραγματικά θες να κάνεις και ποιον ρόλο ΕΣΥ θα επιλέξεις να παίξεις....

Είναι κρίμα, πάντως, να χαραμιζόμαστε σε ρόλους που δεν μας αρέσουν.... :wink:

tristana

Προς τον πολυπράγμονα μοναδικό αρσενικό αυτού του γυναικοκρατούμενου τόπικ... ΟΚ. Με έπεισες για τις αγνές προθέσεις σου
έναντι των θαλασσινών. Αν, όμως, δω κάτι να φουσκώνει κάτω από το παλτό σου θα πέσει έλεγχος (μην είν'τηγάνι τούτο'δώ;  :twisted:)

Μούντι, έλα ντε... γιατί άραγε; Απορίες...

Nikos28

Οκ, μη μου ανησυχείς... δε θα φουσκώνει τίποτα, πουθενά!  
 :lol:  :lol:

Moody, για πες μας γιατί γυναικοκρατείται ο χώρος... (έχω μια θεωρητική εξήγηση αλλά θα την πω στο τέλος  :wink: )

tristana

('Οχι που δεν θα είχες  :lol:  Οκι Ντόκι Καραόκι, Νίκο-Σαν)

Nikos28

Τι σημαίνει όκι ντόκι καραόκι; (απ' το καράτε κιντ, σωστά; )   8)

tristana

Χαρακτηριστικός ήχος: Γκρουν-γκρουν... Χάσατε. Λάθος! ΧΕΧΕΧΕ! (Φεύγω με ελαφρά βηματάκια, διότι είχα δεν είχα την έκανα την χλαπαταγή μου. Μην το ψάξεις στο λεξικό. Δεν...)

xhmeia

Και νομίζω ότι πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου ένα πλατωνικό ρητό που λέει ότι ''το μέτρο (αξιολόγησης) ενός λόγου δεν είναι αυτός που μιλάει αλλά αυτός που ακούει''.

Niko συμφωνω και σου "κλεβω " την προταση να την βαλω σ αλλο θεμα ,που μιλαει για αληθειες γιατι μ αρεσει κ μ εκφραζει  ..μου επιτρεπεις να την κλεψω ε????????? :D

minoraki

Παράθεση από: "Nikos28"Τι σημαίνει όκι ντόκι καραόκι; (απ' το καράτε κιντ, σωστά; )   8)
:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :D  :D  :D  :D νικολα......χαχα!!!! εγραψες παλι.....

tristana

Μινοράκι, ότι τό'χει το "γραφικό" του, τό'χει ο πολυγραφότατος χεχεχε!

minoraki

χαχα τρις μου.....ειναι γλυκυτατος.....πως του ηλθε το καρατε κιντ???? :24:

tristana

Μην ρωτάς! Θα απαντήσει! *Μπορεί να έχει κάνει κανά φεγγάρι και δάσκαλος του καράτε. 'Ολα είναι πιθανά*

kodikas

Δεν έρχεται κι όλας ο ευλογημένος να μας πει τι εννοούσε...!!!
το κέρατό μου!!
Αυτή η αλληγορία αδιάβαστους θα μας στείλει..  :shock:

minoraki

Παράθεση από: "kodikas"το κέρατό μου!!
αυτο ειναι!!!!!!! :!:  :!:  :!: εδω παει το κερατο που λεγαμε.....ωπααααααα.....το βρηκαμε.....ζήτωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! :bounce:  :bounce:  :blobs16:  :blobs16:

308 Επισκέπτες, 1 Χρήστης