Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 559
  • Total: 559

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Παράθεση από: "xhmeia"Ο ρολος των γονιων  ειναι να τους μαθουν  να πετουν κ μετα να τ αφησουν να πεταξουν κ οι γονεις-συνεχιζοντας το δικο τους ταξιδι- με αγρυπνο ματι να τα καμαρωνουν και να χαιρονται με τη χαρα τους, να καμαρωνουν οταν τα βγαζουν περα με δυνατους βοριαδες και να τα αγκαλιαζουν με τα φτερα τους μονο, αν το ζητησουν.Να πεταξουν λοιπον, αλλα οχι κρατωντας τους με καλουμπα..................Δεν ειναι τα παιδια, χαρταετοι........ειναι αετοι!

:roll:

Για άλλη μια φορά με εκπλήσσεις!
Όχι για την αγάπη που έχεις για τα παιδιά σου (την οποία θεωρώ δεδομένη και αυταπόδεικτη) αλλά για τη γλαφυρότητά σου και τον τρόπο που βγάζεις αυτήν την αγάπη στην οθόνη ενός άψυχου υπολογιστή...
Είσαι, στην προκειμένη περίπτωση, η ζωντανή απόδειξη ότι όταν η ψυχή φλέγεται, τα λόγια έρχονται μόνα τους. Και είναι λόγια δυνατά, πύρινα, ικανά να πυρπολήσουν και την ψυχή των άλλων...

Εύγε

xhmeia

na sai kala  :D  :oops:  :oops:

chriastina

moody,
σε ευχαριστώ.... θα το σκεφτώ και όταν κάνω κάτι θε σε ενημερώσω
για τα αποτελέσματα :arguement:

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"moody,
σε ευχαριστώ.... θα το σκεφτώ και όταν κάνω κάτι θε σε ενημερώσω
για τα αποτελέσματα :arguement:
κρις μου.....συγγνωμη που επεμβαινω, αλλά εχω και ενα δικο μου παραδειγμα οσον αφορα την μητερα μου.....εκανα την τελευταια προσπαθεια να την προσεγγισω περισυ τετοια εποχη....μονο και μονο, οπως ειπε η μουντυ, για να μην πω καποια στιγμη οτι δεν προλαβα.....να να εχω πλεον το peace of mind, και να μην εχω τυψεις.....ομως για αλλη μια φορα, βρηκα "την πορτα κλειστη"!!!! δεν θελησε(και οχι δεν μπορεσε) να με πλησιασει....να μιλησουμε.....να αγκαλιαστουμε.....και εγω βεβαια εφυγα.....και δεν ξαναγυρισα ποτε!!!!! εννοω βεβαια οτι εφυγα και κυριολεκτικα αλλά κυριως ψυχικα!!!!!!! ο πονος ειναι μεγαλος, αλλα σιγα σιγα αμβλυνεται.....και τελειωνοντας θελω να πω, οτι ειμαι το μοναδικο της παιδι....δυστυχως!!!!
 :arrow: so...DO IT....για την δικη σου ψυχικη ηρεμια.....για το δικο σου καλο!!!!!!
καλη επιτυχια και εαν με θελεις κατι, ξερεις που θα με βρεις!!!!

Moody

Κορίτσια, μου αρέσει που υπάρχει μια υποστήριξη από όλους εδώ σε όλους...

Αυτό που ίσως έχω να προσθέσω είναι οτι δεν είναι ΄πάντα απαραίτητο να λέμε όλη την αλήθεια ή να κάνουμε τις "ειλικρινείς μας δηλώσεις"  , αν δεν το έχουμε κάνει τόσα χρόνια....

Μερικές φορές χρειάζεται να λέμε όσα η σχέση αντέχει.

Δεν σημαίνει οτι δεν είμαστε ειλικρινείς.

Απλά, ίσως, δεν είναι σημαντικό για την πορεία μιας σχέσης να τα λέμε ΟΛΑ.

Πόσοι από μας ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ σε αυτούς που αγαπάμε?

Χωρίς να σημαίνει οτι ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Είναι ωραίο να είμαστε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ. Αλλά, πάνω από όλα , ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ.

minoraki

Παράθεση από: "Moodymooday"Κορίτσια, μου αρέσει που υπάρχει μια υποστήριξη από όλους εδώ σε όλους...

Αυτό που ίσως έχω να προσθέσω είναι οτι δεν είναι ΄πάντα απαραίτητο να λέμε όλη την αλήθεια ή να κάνουμε τις "ειλικρινείς μας δηλώσεις"  , αν δεν το έχουμε κάνει τόσα χρόνια....

Μερικές φορές χρειάζεται να λέμε όσα η σχέση αντέχει.

Δεν σημαίνει οτι δεν είμαστε ειλικρινείς.

Απλά, ίσως, δεν είναι σημαντικό για την πορεία μιας σχέσης να τα λέμε ΟΛΑ.

Πόσοι από μας ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ σε αυτούς που αγαπάμε?

Χωρίς να σημαίνει οτι ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Είναι ωραίο να είμαστε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ. Αλλά, πάνω από όλα , ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ.
συμφωνω απολυτα μαζι σου....εχω πει πολλες φορες οτι η πολυ ειλικρινεια βλαπτει σοβαρα τις σχεσεις μας.....δεν χρειαζεται να τα ξεστομιζουμε ολα!!!! υπαρχουν περιπτωσεις που θα μας γυρισει μπουμεραγκ.....ή μπορει ο αλλος να μην ειναι ετοιμος να ακουσει ολη την αληθεια.....και λεγοντας αλλος εννοω ολους οσους αγαπαμε και θελουμε να ειμαστε μαζι τους.....δεν ειναι θεμα οτι τους κρυβομαστε ή τους κοροιδευουμε.....απλως εαν θελουμε να διατηρηθει η σχεση μας μαζι τους, πρεπει να προσεχουμε.....και ακομα περισσοτερο συμφωνω στο οτι θα πρεπει να λεμε οσα αντεχει η σχεση.....οποιαδηποτε σχεση και εαν ειναι αυτη.....αυτο μου απεδειξε η μεχρι τουδε πορεια μου σε μια μακροχρονια συζυγικη σχεση και ακομα περισσοτερο η σχεση μου με τους γονεις μου.....δυστυχως αυτη η σχεση δεν ηταν αυτη που ηθελα.....ισως γιατι ημουν πολυ ειλικρινης, πολυ καλη, υποχωρητικη, υπακουη!!!!

black_velvet

Αχ!

Να δω πότε θα το μάθω και θα το χωνέψω κι εγώ αυτό...  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

Moody

Όλα γίνονται στην ώρα τους Κωνσταντίνα....

Όταν είμαστε έτοιμοι να τα δούμε και να τα αντιμετωπίσουμε...

Όταν καταλαβαίνουμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά....

Αυτή είναι η μαγεία του ταξιδιού....Έτσι δεν είναι? :wink:

minoraki

μουντακι μου, εισαι μαγικη.....δεν χορταινω να σε διαβαζω.....χαιρομαι που σε γνωρισα και απο κοντα.....
(υ.γ. ποτε θα ξανασυναντηθουμε??) :roll:

Moody

Κι εγώ χαίρομαι που σας γνωρίζω όλο και πιο πολύ...Και ευγνωμονώ το φιλαράκι μου που μου μίλησε για τον Α33. Μέσα εδώ έχω γνωρίσει υπέροχες "ψυχές"....Υπέροχους συνταξιδιώτες ...

Σύντομα από κοντά Πόλλυ.... :P

chriastina

moody,
μην ξεχνάς όμως πως και η ειλικρίνεια μας έφερε ως εδώ :wink:
και είσαι τώρα κι εσύ εδώ......

Moody

Ξέρεις κάτι Χριστινάκι?
Πάντα πίστευα στο "καλό" που υπάρχει μεσα στον καθένα μας....
Με τις κατάλληλες συνθήκες αυτό το καλό βγαίνει στην επιφάνεια....
Και...κάτι τέτοιο έχει γίνει κι εδώ...

chriastina

moody,
είναι αλήθεια (και τυχαία δεν στο έχω πει έως τώρα)
πως πρωτη φορά γνωρίζω καποιον που δηλώνει
ψυχοθεραπευτής και όχι ψυχαναλυτής........
θα ήθελες να μας πεις με δυό λόγια σε τι διαφέρει
και αν διαφέρει η ψυχοθεραπεία από την ψαχανάλυση?

chriastina

Παράθεση από: "chriastina"ψαχανάλυση?

διόρθωση: ψυχανάλυση......

spell,έχεις δίκιο πρέπει να φοράω τα γιαλιά μου......
γμτ

Moody

Χριστινάκι...με μια πρόταση! Η ψυχανάλυση είναι μια μορφή της ψυχοθεραπείας. Η ψυχοθεραπεία είναι η ομπρέλλα, κάτω από την οποία βρίσκονται διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Μια από αυτές είναι η ψυχανάλυση. (Ίσως η παλαιότερη όλων) :wink:

559 Επισκέπτες, 0 Χρήστες