Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,325
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,145
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1043
  • Total: 1043

Γιατί δεν διαβάζουν βιβλία οι 'Ελληνες ?

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 12, 2009, 08:43:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

[quote user="MEGA 1" post="361615"]Ο Έλληνας όχι μόνο είναι απολύτως κενός περιεχομένου και χαμένος τελείως στον μέχρι πρόσφατα υπερ-καταναλωτισό του αλλά είναι και τελείως ανίδεος για το ποιός πραγματικά είναι ο ίδιος και είναι και οι άλλοι.
Γενικά ο Έλληνας δέν είναι τίποτε άλλο παρα ένας διεθνής αμόρφωτος και άσχετος την στιγμή που άλλοι λαοί ακόμα και οι Κινέζοι συνειδητοποιούν την σημασία της κουλτούρας.[/quote]

Μήπως θέλεις να ανασκευάσεις την παρακάτω δήλωσή σου;

[quote user="MEGA 1" post="361680"]εγώ "κατέθεσα" και λίγα στοιχεία (και μπορεί κανείς να βρεί και άλλα)  ότι γενικά δέν διαβάζουμε, δέν μας αρέσει, δέν αρέσει και τόσο το διάβασμα και η πληροφόρηση στον Έλληνα.[/quote]

Εγώ δεν θέλω οικοπεδάκι στην Αδριατική. Έχω το 1/3 αυτής (από Ήπειρο & κάτω + Επτάνησα) & πάω όποτε θέλω.

Η βαρβατίλα έχει σχέση με το ότι πάντα αναφέρεσαι υποτιμητικά στις γυναίκες.

ΥΓ1 Ακόμη δεν απάντησες στην ερώτηση.

ΥΓ2 Δεν έχω όρεξη να ανοίξω forumική κουβέντα για τέτοια θέματα. Ειδικα με άτομα που δεν έχω πολλά πάρε δώσε. Για μένα το θέμα είναι λήξαν & μη ανανεώσιμο.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

MEGA 1

[quote user="jcdenton" post="361683"][quote user="MEGA 1" post="361615"]Ο Έλληνας όχι μόνο είναι απολύτως κενός περιεχομένου και χαμένος τελείως στον μέχρι πρόσφατα υπερ-καταναλωτισό του αλλά είναι και τελείως ανίδεος για το ποιός πραγματικά είναι ο ίδιος και είναι και οι άλλοι.
Γενικά ο Έλληνας δέν είναι τίποτε άλλο παρα ένας διεθνής αμόρφωτος και άσχετος την στιγμή που άλλοι λαοί ακόμα και οι Κινέζοι συνειδητοποιούν την σημασία της κουλτούρας.[/quote]

Μήπως θέλεις να ανασκευάσεις την παρακάτω δήλωσή σου;

[quote user="MEGA 1" post="361680"]εγώ "κατέθεσα" και λίγα στοιχεία (και μπορεί κανείς να βρεί και άλλα)  ότι γενικά δέν διαβάζουμε, δέν μας αρέσει, δέν αρέσει και τόσο το διάβασμα και η πληροφόρηση στον Έλληνα.[/quote]

Εγώ δεν θέλω οικοπεδάκι στην Αδριατική. Έχω το 1/3 αυτής (από Ήπειρο & κάτω + Επτάνησα) & πάω όποτε θέλω.

Η βαρβατίλα έχει σχέση με το ότι πάντα αναφέρεσαι υποτιμητικά στις γυναίκες.

ΥΓ1 Ακόμη δεν απάντησες στην ερώτηση.

ΥΓ2 Δεν έχω όρεξη να ανοίξω forumική κουβέντα για τέτοια θέματα. Ειδικα με άτομα που δεν έχω πολλά πάρε δώσε. Για μένα το θέμα είναι λήξαν & μη ανανεώσιμο.[/quote]

Διαχώρησα την θέση μου με το "υμών" διότι διαπιστώνω ότι η ελληνική ταυτότητα σήμερα είναι μία κάπως αμφιλεγόμενη  κατάσταση αν μπορώ να πώ.
Και είμεθα υπέρ της Ευρώπης αλλά ενίοτε τους θεωρούμε εχθρούς.
Και μας αρέσει ο Δυτικός τρόπος ζωής και τον κατακρίνουμε.
Και είμαστε υπέρ της τάξεως αλλά μόνιμα υπέρ του χάους.
Και δέν διαβάζουμε αλλά και νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα.

Άρα το "υμών" ναί πάει στους άλλούς αλλά αυτό δέν σημαίνει ότι δέν έχω ελληνικό διαβατήριο η ταυτότητα η πιστοποιητικό γέννησης εάν αυτό είναι που ρωτάτε τελικά, είναι αυτό?

MEGA 1

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι το άρθρο στην εφημερίδα Irish Times σχετικά με την ζοφερή κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα.
Λεεί ο αρθογράφος ότι:"το ελληνικό τοπίο είναι τοπίο σύγχυσης, αρνητικότητας και ηθικού χαμηλού".

http://www.irishtimes.com/newspaper/world/2011/1223/1224309420658.html

Επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το άρθρο του James Mackintosh σχετικά με την "ηθική επικινδυνότητα" που εμπεριέχεται για την Ελλάδα απο τις συνεχείς διασώσεις της της ασθενούς οικονομίας της.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/6a94fed4-a98d-11e0-a04a-00144feabdc0.html

Επίσης ενδιαφέρον άρθρο του Alberto Mingardi -Cato Institute

http://www.irishtimes.com/newspaper/world/2011/1223/1224309420658.html

Ανηθικότης παντού.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η μελέτη αυτή:

Views on Corruption in Greece:

http://kops.ub.uni-konstanz.de/bitstream/handle/urn:nbn:de:bsz:352-opus-116433/Views_Lambropoulou.pdf?sequence=1

Όπου γίνεται αρκετός λόγος για την σπουδαιότητα της μόρφωσης και της παιδείας, της καλλιέργειας της ανάλογης κουλτούρας για την πάταξη της διαφθοράς ¨σαν τους δικαστές στην Ιταλία"-λένε οι ερωτώμενοι.

Προφανώς η έλλειψη κουλτούρας και παιδείας "ΗΜΩΜ" των Ελλήνων είνα και μία απο τις αιτίες ακόμα και αυτής της διαφθοράς.
 :twisted:  :mryellow:  :twisted:

MEGA 1

Αυτά για τους κυρίους "jcdenton" ανα την επικράτεια........

jcdenton

[quote user="MEGA 1" post="361706"]Αυτά για τους κυρίους "jcdenton" ανα την επικράτεια........[/quote]

Τώρα θα έλεγα κάτι για κανά συγγενή σου, αλλά έχε χάρη που οι υπόλοιποι δεν χρωστάνε τίποτα. Δυστυχώς η καφρίλα σου περνάει απαρατήρητη
Ross Perot (1930 - ...)

MEGA 1

[quote user="jcdenton" post="361712"][quote user="MEGA 1" post="361706"]Αυτά για τους κυρίους "jcdenton" ανα την επικράτεια........[/quote]

Τώρα θα έλεγα κάτι για κανά συγγενή σου, αλλά έχε χάρη που οι υπόλοιποι δεν χρωστάνε τίποτα. Δυστυχώς η καφρίλα σου περνάει απαρατήρητη[/quote]

Ά... τώρα εσύ να υποθέσω θεωρείσαι "σοβαρός" σχολιαστ'ης συμμετέχων σε αυτό το φόρουμ?
Τί ανοησία ήταν αυτή?
Και εγώ μπορώ να πώ για τον οποιονδήποτε συγγενή σου δέν θα το κάνω όμως.
Θα πώ για σένα ότι είσαι κατώτερος ακόμα και των κατώτερων ομολογουμένως περιστάσεων.
Το θάρρος σου εξαντλείται στο πληκτρολόγιο.
Κλασικά.
Ξεπερνάς και την κατώτερη προσδοκία που λέμε.

:lol:  :lol:  ;-)  :mryellow:  :mryellow:

pixie

[quote user="MEGA 1" post="361675"]ΞΕΝ ΚΑναβ 1.7.1–1.7.8 (ΞΕΝΟΦΩΝ, ΚΥΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ)-""ὑμῶν δὲ τῶν. Ἑλλήνων ""

Βλέπεις "αξιότιμη" πλήν όμως εριστική μερικές φορές "pixie" το "ημών" χρησιμοποιείται ώς ακραίος δημοτικισμός εγώ είμαι υπέρ της καθαρευούσης ήτοι γνήσιας αρχαίας ελληνικής.
Τα υπόλοιπα θα στα πεί ο κύριος Μπαμπινιώτης.[/quote]

Αυτά είναι γλώσσα Βολαπιούκ για μένα...  :razz: Και τα της ελληνικής γλώσσας, ιδιαίτερα της καθαρευούσης, ίσως να τα έχω διδαχτεί... ίσως και να τα έχω διδάξει επίσης, αλλά αυτό δεν αφορά στο forum εδώ. Σιγά να μην ακολουθήσουμε την Κάθοδο των Μυρίων για να δώσουμε μια απλή, απλούστατη απάντηση σε έναν συνομιλητή μας... διότι μια φτωχή ερωτησούλα έκανα και τίποτα άλλο. :smile:

Και να σου πω και τον λόγο... εγώ πχ. είμαι ελληνίδα κατά το ήμισυ, ούτε το διαβατήριό μου αναφέρει κάτι τέτοιο, πιθανότατα ούτε και η νοοτροπία μου. Αλλά δεν διαχωρίζω την θέση μου από τους Έλληνες από τη στιγμή που έχω ενσωματωθεί κοινωνικά και παλεύω να κατανοήσω και την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά στη χώρα που με φιλοξενεί στην αγκαλιά της. Ήθελα λοιπόν να μάθω αν το κάνεις εσύ... αν είσαι από εκείνους που ευκολοπρόχειρα επικρίνουν και συμπεριφέρονται ως αλλότρια στοιχεία ή από εκείνους που είναι πραγματικά χαρισματικοί στην πατρίδα που ζουν.

ΥΓ. Μεταξύ ημών και υμών χάσμα μέγα εστήρικται... ;-)

jcdenton

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Ά... τώρα εσύ να υποθέσω θεωρείσαι "σοβαρός" σχολιαστ'ης συμμετέχων σε αυτό το φόρουμ?[/quote]

:arrow: Να υποθέσεις ό,τι θέλεις. Δεν με νοιλαζουν οι απόψεις σου για μένα.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Και εγώ μπορώ να πώ για τον οποιονδήποτε συγγενή σου δέν θα το κάνω όμως.[/quote]

:arrow: Και τι θέλεις να σου πω; Ευχαριστώ; Βλέπε προηγούμενη απάντηση.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Θα πώ για σένα ότι είσαι κατώτερος ακόμα και των κατώτερων ομολογουμένως περιστάσεων.[/quote]

:arrow: κατώτερων; όχι κατωτέρων κύριε ελληνομαθή της καθαρευούσης; Βλέπε πρώτη απάντηση.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Το θάρρος σου εξαντλείται στο πληκτρολόγιο.[/quote]

:arrow: Προτιμάς να στα πω κατ' ιδίαν; Βλέπε πρώτη απάντηση.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Ξεπερνάς και την κατώτερη προσδοκία που λέμε.[/quote]

:arrow: Κατώτερος των κατωτέρων περιστάσεων, αλλά τις ξεπερνώ; Ούτε ο Τσακ Νόρρις δεν το κάνει αυτό. JC - Τσακ Νόρρις 1-0. Βλέπε πρώτη απάντηση.
Ross Perot (1930 - ...)

MEGA 1

[quote user="pixie" post="361715"][quote user="MEGA 1" post="361675"]ΞΕΝ ΚΑναβ 1.7.1–1.7.8 (ΞΕΝΟΦΩΝ, ΚΥΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ)-""ὑμῶν δὲ τῶν. Ἑλλήνων ""

Βλέπεις "αξιότιμη" πλήν όμως εριστική μερικές φορές "pixie" το "ημών" χρησιμοποιείται ώς ακραίος δημοτικισμός εγώ είμαι υπέρ της καθαρευούσης ήτοι γνήσιας αρχαίας ελληνικής.
Τα υπόλοιπα θα στα πεί ο κύριος Μπαμπινιώτης.[/quote]

Αυτά είναι γλώσσα Βολαπιούκ για μένα...  :razz: Και τα της ελληνικής γλώσσας, ιδιαίτερα της καθαρευούσης, ίσως να τα έχω διδαχτεί... ίσως και να τα έχω διδάξει επίσης, αλλά αυτό δεν αφορά στο forum εδώ. Σιγά να μην ακολουθήσουμε την Κάθοδο των Μυρίων για να δώσουμε μια απλή, απλούστατη απάντηση σε έναν συνομιλητή μας... διότι μια φτωχή ερωτησούλα έκανα και τίποτα άλλο. :smile:

Και να σου πω και τον λόγο... εγώ πχ. είμαι ελληνίδα κατά το ήμισυ, ούτε το διαβατήριό μου αναφέρει κάτι τέτοιο, πιθανότατα ούτε και η νοοτροπία μου. Αλλά δεν διαχωρίζω την θέση μου από τους Έλληνες από τη στιγμή που έχω ενσωματωθεί κοινωνικά και παλεύω να κατανοήσω και την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά στη χώρα που με φιλοξενεί στην αγκαλιά της. Ήθελα λοιπόν να μάθω αν το κάνεις εσύ... αν είσαι από εκείνους που ευκολοπρόχειρα επικρίνουν και συμπεριφέρονται ως αλλότρια στοιχεία ή από εκείνους που είναι πραγματικά χαρισματικοί στην πατρίδα που ζουν.

ΥΓ. Μεταξύ ημών και υμών χάσμα μέγα εστήρικται... ;-)[/quote]

Νομίζω ότι έδωσα απάντηση.
Όσο αφορά τα :"αλλότρια στοιχεία ή από εκείνους που είναι πραγματικά χαρισματικοί στην πατρίδα που ζουν." κάνε αυτήν την ερώτηση άν θές σε αυτούς που ελέγχουν το δημόσιο, την οικονομία και την χώρα διαμέσου των κομμάτων ακι της πολιτικής.
Μήν τρελαθούμε τώρα που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον καθένα!
Έλεος! :mad:  :shock:

MEGA 1

[quote user="jcdenton" post="361716"][quote user="MEGA 1" post="361713"]Ά... τώρα εσύ να υποθέσω θεωρείσαι "σοβαρός" σχολιαστ'ης συμμετέχων σε αυτό το φόρουμ?[/quote]

:arrow: Να υποθέσεις ό,τι θέλεις. Δεν με νοιλαζουν οι απόψεις σου για μένα.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Και εγώ μπορώ να πώ για τον οποιονδήποτε συγγενή σου δέν θα το κάνω όμως.[/quote]

:arrow: Και τι θέλεις να σου πω; Ευχαριστώ; Βλέπε προηγούμενη απάντηση.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Θα πώ για σένα ότι είσαι κατώτερος ακόμα και των κατώτερων ομολογουμένως περιστάσεων.[/quote]

:arrow: κατώτερων; όχι κατωτέρων κύριε ελληνομαθή της καθαρευούσης; Βλέπε πρώτη απάντηση.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Το θάρρος σου εξαντλείται στο πληκτρολόγιο.[/quote]

:arrow: Προτιμάς να στα πω κατ' ιδίαν; Βλέπε πρώτη απάντηση.

[quote user="MEGA 1" post="361713"]Ξεπερνάς και την κατώτερη προσδοκία που λέμε.[/quote]

:arrow: Κατώτερος των κατωτέρων περιστάσεων, αλλά τις ξεπερνώ; Ούτε ο Τσακ Νόρρις δεν το κάνει αυτό. JC - Τσακ Νόρρις 1-0. Βλέπε πρώτη απάντηση.[/quote]

Δέν προτιμώ να τα πούμε κατ΄ιδίαν "πολεμιστή" του πληκτρολογίου διότι θα αναγκαστείς να δώσεις εξηγήσεις και για όλη αυτήν την άθλια νοοτροπία της θρασυδειλίας όλων εκείνων που γράφουν και απειλούν στο διαδίκτυο διότι μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.
Επιτέλους δέν είανι ανώτερα μαθηματικά να καταλάβεις ότι άλλο θαρραλέος και τελείως διαφορετικό θρασύδειλος.  :roll:

Γιατί?
Εσύ πιστεύεις ότι έχει καμμία σημασία τί λές εσύ?

:mrblue:  :mricy:  :mrgreen:  :mrorange:

jcdenton

[quote user="MEGA 1" post="361720"]διότι θα αναγκαστείς να δώσεις εξηγήσεις[/quote]

:arrow: Πες μου πότε να ξεκινήσω να γελάω.

[quote user="MEGA 1" post="361720"]Εσύ πιστεύεις ότι έχει καμμία σημασία τί λές εσύ?[/quote]

:arrow: Βλέπε στο post που έκανες quote, την πρώτη απάντηση
Ross Perot (1930 - ...)

pixie

[quote user="MEGA 1" post="361717"]Μήν τρελαθούμε τώρα που κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον καθένα!
Έλεος! :mad:  :shock:[/quote]

Καλέ μου... χωρίς το παραμικρό ίχνος κακής πρόθεσης, παρόλο που με χαρακτήρισες εριστική, ήθελα - με το υμών - να διαπιστώσω αν διαχωρίζεις συνειδητά τη θέση σου από τους Έλληνες. Τόσο απλά! Κατ' ουσίαν είπες: ''την ασχετοσύνη υμών[β' πρόσωπο] των Ελλήνων''...

Διότι κατ' εμέ οι προσωπικές αντωνυμίες, και πάντα στην Γραμματική των αρχαίων αναφέρομαι, ουδέποτε άλλαξαν τρόπο κλίσης - θα σου το υπενθυμίσω παρακάτω - οπότε αν δεν είπες αυτό μάλλον πρόκειται για εννοιολογικό λάθος!'Η και ορθογραφικό...
Και το να παραπέμπεις στον Κύρο είναι άστοχο, γιατί ούτως ή άλλως αλλοιώνεται το νόημα. Το υμών εξακολουθεί να αφορά δεύτερο πρόσωπο.

α]Ενικός: Εγώ, εμού[μου], εμοί[μοι], εμέ[με]

Πληθυντικός: Ημείς, ημών, ημίν, ημάς

β]Ενικός: Σύ, σού[σου], σοί[σοι], σέ[σε]

Πληθυντικός: Υμείς, υμών, υμίν, υμάς

γ]Ενικός: - , ού, οί[οι], έ

Πληθυντικός: Σφείς, σφών, σφίσι[ν], σφάς

Σου το χαρίζω... :smile:  :idea:  

rain

[quote user="MEGA 1" post="361617"]
Ο Έλληνας δηλαδή ξέρεις εσύ ότι διαβάζει βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή? :lol:
Η απάντηση είναι όχι, δέν διαβάζει τίποτα πέρα απο τα μηνύματα στο άθλιο αν μπορώ να πώ κινητό του και πολύ είναι :mryellow:[/quote]
Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια μεγάλε?
Αγόρασε ένα καλο κινητό και πέτα το άθλιο που έχεις διότι εσύ ούτε καν τα μηνύματα δεν διαβάζεις. :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:
Δεν με λες είσαι fun του αδωνούλη ή του καμενούλη?

Nikos Apomakros

Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω. Εντάξει διάβασα κάποια λινκς από blogs, κάποια
από ιρλανδικές εφημερίδες, από γερμανικές, έχω βάλει και στην άκρη τη μελέτη που πρότεινε
ο Mega, να τη διαβάσω. Αυτά όμως όλα ακόμα δεν απαντάνε στα ερωτήματά μου  :|

Καταρχήν να πω ότι μπορώ να βρω 50 blogs, 15 μελέτες, 1550 άρθρα και άφθονες απόψεις
άσημων και διάσημων, επιστημόνων και μη για το ότι υπάρχουν εξωγήινοι, είναι πράσινοι,
ζουν ανάμεσά μας και μας εξουσιάζουν ποικιλοτρόπως. Πολλά προβάλλονται και ως "ντοκουμέντα".
Να τους πιστέψω; Όχι δα. Να τα αρνηθώ; Όχι βέβαια. Να σχηματίσω μια εντύπωση τότε; Ε, ως εκεί.
Μη τρελαθούμε κιόλας. "Θα δείξει".

Γιατί ναι, σε πολλά θέματα μιλάμε για έναν σκληρό πόλεμο εντυπώσεων. Και είναι πιο εμφανές
όταν πολιτικοί, πόσο μάλλον και οικονομικοί επενδυτές κάνουν περίτρανες δηλώσεις για πράγματα
που μένουν στη κοινή γνώμη μόνο ως εντυπώσεις, χωρίς πραγματικά να την απασχολούν. Είναι
δηλώσεις τύπου φλας. Σου αποσπούν το βλέμμα, σε τυφλώνουν προσωρινά, παύουν σε χρόνο μηδέν
και μένουν στο υποσυνείδητό σου για πάντα, όπως κάποια ύποπτα  :twisted:  καρέ σε διαφημίσεις κ.α.

Εγώ ξαναθέτω τα βασικά μου ερωτήματα.

- Τι σημαίνει "οι Έλληνες είναι αμόρφωτοι"; Κανόνα συμπεριφοράς / Ηθική / Αρχές / Ιδανικά;
Ή σε γενική παιδεία (απλά μαθηματικά, ιστορία, γεωγραφία, μηχανική φυσική, γεωμετρία,
θρησκευτικά κτλ);
Να καταλάβω κι εγώ τέλος πάντων τι περικλείει ο όρος "αμόρφωτος", άρα για τι πράγμα μιλάμε.
Πριν να ορίστει το "αμόρφωτος", συγνώμη κιόλας αλλά η όλη συζήτηση είναι απλά μια φούσκα.

- Έπειτα, όποια σημασία κι αν πάρει η λέξη... ποιός την χρησιμοποίησε για έναν ολόκληρο λαό;
Είναι η άποψή του αντικειμενική; Είναι μελετημένη; Εξακριβωμένη και αναμφίλεκτη; Καλοπροαίρετη;
Ή κρύβει σκοπιμότητα; Είναι πειστική; Γιατί; Μπορεί τελικά να αμφισβητηθεί; Μέχρι τι βαθμό;
Υπάρχουν αντίθετες απόψεις; Από ποιούς; Είναι αντικειμενικές; Και φτού απ' την αρχή για όλους.

Mega,
θεωρώ πως αυτός ήταν ο κύριος λόγος που προκάλεσες ένα πολύ βασικό ερώτημα στο νου αρκετών
μελών του φόρουμ. Δηλαδή το ποιάς εθνικότητας είσαι. Ποιός λόγος; Το ότι χωρίς ουσιαστικά να ορίσεις
το "αμόρφωτος", χωρίς να το δικαιολογήσεις, χωρίς να επιχειρηματολογήσεις σε ικανοποιητικό έστω βαθμό
κι ας ήταν τελικά αμφισβητήσιμο, το κότσαρες σε έναν ολόκληρο λαό, εννοώντας έστω την πλειοψηφία του,
με ιδιαίτερο φανατισμό, αρκετά εριστικό τρόπο και ιδιαίτερη ετοιμότητα για επίθεση.
Αυτό από μόνο του, σε παρουσιάζει στους άλλους είτε ως μοχλό προπαγάνδας, είτε ως forum troll,
ακόμα και στα μάτια αυτών που με σεβασμό θα άκουγαν κάθε άποψη, αν άξιος σεβασμού ήταν ο τρόπος που
ετέθη. Και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συνέβη και με τις απόψεις σου περί του γυναικείου φύλου, απλά εκεί
ίσως κανείς δεν σκέφτηκε μια αντίστοιχη ερώτηση για ιδιότητα που να δικαιολογεί μια "προπαγάνδα" εναντίον
του αδύναμου φύλου... πέραν της ιδιότητας του τρολ  ;)

Ξέρω είπα πολλά...
Ευτυχώς όμως για όλους σας...
είπα εξαιρετικά λιγότερα απ'όσα σκεφτόμουν...

1043 Επισκέπτες, 0 Χρήστες