Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 700
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 733
  • Total: 734
  • Leon

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Ξεκίνησε από gon, Σεπτεμβρίου 11, 2005, 12:44:48 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowlord

Παράθεση από: "LoVeDePy"Δυο ψύλλοι είναι ξαπλωμένοι σε παραλία της Χαλκιδικής. Ο ένας απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία του, ο άλλος είναι χάλια κρυωμένος, συνάχι, βήχα κλπ.

- Τι έγινε ρε μεγάλε, πως την πάτησες έτσι καλοκαιριάτικα;
- Άστα φίλε. Πιάστηκα στα μουστάκια ενός μηχανόβιου κι ήρθα από Αθήνα ως εδώ με τη μηχανή.
- Λοιπόν, θα σου πω εγώ πως θα γυρίσεις πίσω στην Αθήνα. Θα πας στο αεροδρόμιο, θα πας στις τουαλέτες των αεροσυνοδών, θα κάτσεις στο καπάκι της τουαλέτας και θα περιμένεις. Θα πας στην Αθήνα στα ζεστά και στα μαλακά.

Πράγματι μετά από ένα μήνα οι δύο ψύλλοι συναντιούνται στην Αθήνα Ο ένας είναι πάλι κρυωμένος.
- Τι έγινε πάλι ρε φίλε; Δεν έκανες όπως σου είπα;
- Έτσι έκανα ρε φίλε. Πήγα στις τουαλέτες κι έκατσα στο καπάκι. Ήρθε μια ξανθιά αεροσυνοδός κι έκατσε. Μέχρι εκεί ήταν φίνα. Ζεστούλα και μαλακά. Ε, ούτε που το κατάλαβα πως βρέθηκα πάλι στα μουστάκια του μηχανόβιου  ]

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"Ήταν ένας βουδιστής, ένας χριστιανός και ένας μουσουλμάνος και είχαν διαμάχη για το ποια θρησκεία είναι η σωστή. Αποφασίζουν να πηδήξουν από μεγάλο ύψος, προσευχόμενοι στον Θεό τους & όποιος σωζόταν, η θρησκεία του θα ήταν η καλύτερη. Πηδάει ο μουσουλμάνος και προσεύχεται: «Αλλάχ, Αλλάχ σώσε με. Αλλάχ, Αλλάχ σώσε με...». Πέφτει όμως και σκάει σαν καρπούζι. Πηδάει ο βουδιστής και προσεύχεται: «Βούδα, Βούδα σώσε με. Βούδα, Βούδα σώσε με...». Τσουπ στα 100 μέτρα πριν σκάσει, βγαίνει το χέρι του Βούδα και τον σώζει. Πηδάει και ο χριστιανός: «Χριστούλη μου & Παναγίτσα μου σώσε με» στα 500 μέτρα, «Χριστούλη μου & Παναγίτσα μου σώσε με» στα 350 μέτρα, «Χριστούλη μου & Παναγίτσα μου σώσε με» στα 150 μέτρα, «Βούδααααααααα» στα 75 μέτρα!!!!!

Shadowlord

Παράθεση από: "Sotis"ερωτηση?>πως  λεγεται  ο  αδερφος  του  τερενς  κουικ.              απαντηση..  νες  κουικ.. :24:  :24:

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"Ήταν σε ένα βασίλειο ο βασιλιάς Νηρ. Στα εξηκοστά του γενέθλια, ετοιμάζει ένα φοβερό πάρτι. Καλεί και τον καλύτερο Dj για μουσική. Το πάρτυ εξελίσσεται κορυφαία και οι καλεσμένοι περνούσαν τέλεια. Σε κάποια φάση ο νηρ πάει στον dj και του λέει «Βρε φίλε, φοβερή μουσική, αλλά δυνάμωσέ την λίγο». Τα πάιρνει ο dj και βάζει την ένταση στη διαπασών. Εκείνη τη στιγμή ο Νηρ παθαίνει καρδιακό και πεθαίνει. Ποιό το συμπέρασμα;

Πάει ο Νηρ (Pioneer)

Shadowlord

Παράθεση από: "aneidikefti"Na pv kai egv ena?

Htan o Mpompos kai ton stelnei h mhtera toy na parei 10 koytakia NOYNOY. Meta apo ligo gyrnaei sto spiti xvris tipota. "Ti egine?" ton rvta h mhtera toy. "Phga sto super-market" leei o Mpompos, "kai eixe mia afisa apo ejv poy egrafe: Galata yparxoun polla, NOYNOY omvs ena"!!!!!!!!

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"aneidikefti έχουμε καιρό να τα πούμε. Που χάθηκες;

Shadowlord

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "jcdenton"Ήταν ένας Γάλλος,..........«Εγώ είμαι από της Θεσσαλονίκη» λέει δειλά ο Έλληνας. «Ωωωω, Θεσσαλονίκη. Λευκός πύργος, κάστρα, Π.Α.Ο.Κ., Ηρακλής.». «Εγώ είμαι Άρης» λέει ξεθαρρεύοντας ο Έλληνας. «Άρης; Στα λιοντάρια» απαντά ο αρχηγός.

Εγώ πατέρα Νάγκμπε Βασίλη... Να λέμε σωστά το ανέκδοτο.....

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"Γιάννη έτσι το ξέρω :wink:

Shadowlord

Παράθεση από: "araxnoula"Ηταν ενας γερμανος ενας ιταλος και ενας ποντιος.Και τους πιανουν οι ιθαγενεις και τους πηγαινουν στον αρχηγο τους.τους κοιταει εκεινος και λεει¨...ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ?????

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"Συναντιώνται ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας. Λέει ο Γιωρίκας: «Πήρα αυτοκίνητο, Κωστίκα». «Τι αυτοκίνητο;» ρωτά ο Γιωρίκας. «Ένα Φορντ 4x4». Το σκέφτεται ξανά και ξανά ο Γιωρίκας και πάει να πάρει κι αυτός αυτοκίνητο. Πάει στην αντιπροσωπεία της Μερσεντές και λέει στον πωλητή: «Θέλω ένα αυτοκίνητο 3x3». «Τί; Δεν υπάρχει τέτοιο αυτοκίνητο» του λέει ο πωλητής. «Τότε φεύγω» λέει ο Κωστίκας. Αυτό γίνετα σε πολλές αντιπροσωπείες. Τέλος πάει και στην Φερράρι και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: «Καλημέρα σας. Θα ήθελα ένα αυτοκίνητο 3x3» λέει ο Κωστίκας. «3X3; Δεν υπάρχει τέτοιου είδους αυτοκίνητο κύριε. Αλλά αν επιτρέπεται τι θα το κάνατε το 3x3, αν υπήρχε;» ρωτά ο πωλητής. «Τόσο είναι το γκαράζ μου» απαντά ο Κωστίκας.

Shadowlord

Παράθεση από: "Sotis"ειναι μια  γυναικα στο ταμειο του σουπερ μαρκετ..και  εχει  παρει.1-σαπουνι.1-οδοντοβουρτσα 1-οδοντοπαστα  1-ψωμι  1-λιτρογαλα 1-μπανανα 1-μηλο 1-ντοματα 1-γιαουρτι  1-κατεψυγμενη πιτσα 1-πορτοκαλαδα 1-μαρουλι  1-μπριτζολα........ο  ταμειας την     κοιταει  και χαμογελατος ρωταει. ζειτε  μονη σας  και εκεινη  του χαμογελαει ντροπαλα  και  του λεει  ναι..πως  το καταλαβατε?  επειδη   εισται  ασχημη.. :D  :D

Shadowlord

Παράθεση από: "Sotis"μια  μαμα... βγαζει βολτα.ολο  περηφανια το μωρο  της..  συνανταει μια  φιλη της και  σκυβει,  κοιταει  το μωρο και λεει.ΤΙ  χαριτωμενο!! μπουκια και  συχωριο.και  φτυστος ο  πατερας  του!! ΧΜ, ναι, αλλα θα  προτιμουσα να  μοιαζει λιγακι  στον αντρα  μου!!

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"Ήταν 10 σε μια γωνία. Μετά από 10 λεπτά τί ήταν;

10 και 10 (ώρα)

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"Ήταν ένας Άμερικάνος, ένας Άγγλος και ένας Έλληνας. Λέει ο Αμερικάνος: «Ψάξαμε κάτω από το μνημείο του Λίνκολν και βρήκαμε καλώδια ρεύματος. Αυτό σημαίνει πως είχαμε ρεύμα από πολύ παλιά.» Ο Άγγλος λέει: «Εμείς βρήκαμε καλώδια τηλεφώνου στο Stoneheads, οπότε είχαμε τηλέφωνο από παλιά.»Λέει και ο Έλληνας: «Εμείς ψάξαμε στον Παρθενώνα και δεν βρήκαμε τίποτα. Αυτό σημαίνει πως είχαμε... κινητά τηλέφωνα!!!»

Shadowlord

Παράθεση από: "jcdenton"Ήταν 2 πόντιοι και συζητούσαν. Σε κάποια φάση λέει ο ένας: «Άσε, λε. Χτές πήγα να λύσω ένα σταυρόλεξο και δεν μπόρεσα να βρω ούτε μια λέξη». «Γιατί βρε;» ρωτά ο δεύτερος. «Γιατί τελικά, λέει ο πρώτος, ήταν σκακιέρα».

733 Επισκέπτες, 1 Χρήστης