Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 623
  • Total: 624
  • Leon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ !

Ξεκίνησε από Moody, Ιανουαρίου 27, 2006, 11:41:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

Γιατι οι αδελφοτητες στην Αμερικη εχουν σαν αρχικα ελληνικα γραμματα???? :roll:

energizer

...do not know...
 :lol:
...παντως η αληθεια ειναι οτι για 1 ψηφο...στην ελευθερη πλεον Αμερικανικη εθνοσυνελευση...
...& κατα την καταρτιση των συνταγματικων πρακτικων...
...η Ελληνικη γλωσσα τερματισε δευτερη σε ψηφους...
 :evil:
...^&^%&()** english...
 :wink:
...αληθεια γιατι ποτε δεν "προσβαλαμε" την διαδικασια   :?:
 :lol:

Moody

Παιδιά, δεν ξέρω καθόλου τέτοια θέματα. Μήπως υπάρχει κάποιο φως στο forum της φιλοσοφίας?

:!:  Με απασχολεί κάτι από χτες και ίσως εσείς θα μπορούσατε να βοηθήσετε.

:?: Σας έχει συμβεί να έχετε μια σχέση που να τη χαρακτηρίζει μόνο το σεξ και να λείπουν τα συναισθήματα? Κι αν ναι, πόσο νομίζετε κρατάει κάτι εντελώς ..."σωματικό" ? Δεν έρχονται τα συναισθήματα κάποια στιγμή ? Κι αν έρθουν, τι γίνεται τότε? Κι αν ο ένας μόνο "νιώθει" ? Τι γίνεται τότε?
Κι εγώ γιατί νιώθω τόσο ...μπερδεμένη ????

PLEASE HELP!

balland

Οταν ξερεις οτι κατι ειναι μονο σωματικο
κ αφηνεις συναισθηματα να φυτρωσουν εκει που δεν τα σπερνουν,
(συμπαθα με αλλα) τα θελει ο απαυτος σου. . .

apol

συμβαινει αυτο αλλα δε θα το ελεγα σχεση ....θα  το ελεγα παθος,καψουρα,σαδομαζοχισμο ,αρρωστια  κλπ βεβαια σημασια εχει απο ποια πλευρα το βλεπει κανεις το θεμα,ποιος ουσιαστικα καθοριζει τη σχεση αυτη και πως την χαρακτηριζει .....

Nikos28

Moodymooday, έχεις πράγματι τέτοιο πρόβλημα ή μήπως προσποιείσαι Σωκρατική άγνοια για να εκμαιεύσεις τις απόψεις μας απο άλλη οπτική γωνία;   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τέλος πάντων, θεωρώ ότι ισχύει το πρώτο...

Προσωπικά δε μου έχει τύχει ποτέ σχέση χωρίς συναισθήματα, οπότε δεν ξέρω τι σημαίνει σχέση που χαρακτηρίζεται μόνο απο σεξ. Πιστεύω, πάντως, ότι μια τέτοια ''σχέση'' είναι αδύνατον να μακροημερεύσει, υπο την έννοια ότι οι άνθρωποι, εκτός απο σώμα, έχουν πνεύμα και ψυχή. Ούτε, πάλι, έρχονται τα συναισθήματα στην πορεία. Τα συναισθήματα είναι σαν τα φυτά: Καλλιεργούνται και αναπτύσσονται αλλά η σπορά τους (όπως και η διαπίστωση για το κατά πόσο είναι ''γόνιμο'' το ''έδαφος'') γίνεται εξ αρχής, στις πρώτες ώρες-για να μην πω λεπτά-της γνωριμίας.
Η καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται.
Αν νοιώθει μόνο ο ένας, τότε το καλύτερο που έχει να κάνει ο άλλος (ή και ο ίδιος ο ένας, εφόσον είναι έντιμος) είναι να φύγει και ν' αναζητήσει κάτι καλύτερο και αμοιβαίο.

Τώρα, στο γιατί νοιώθεις τόσο μπερδεμένη...τι να πω.  :roll:

Κατά βάθος, γνωρίζεις και την απάντηση και το τι πρέπει να κάνεις.

Enia

Παράθεση από: "Moodymooday":?: Σας έχει συμβεί να έχετε μια σχέση που να τη χαρακτηρίζει μόνο το σεξ και να λείπουν τα συναισθήματα? Κι αν ναι, πόσο νομίζετε κρατάει κάτι εντελώς ..."σωματικό" ? Δεν έρχονται τα συναισθήματα κάποια στιγμή ? Κι αν έρθουν, τι γίνεται τότε? Κι αν ο ένας μόνο "νιώθει" ? Τι γίνεται τότε?
Κι εγώ γιατί νιώθω τόσο ...μπερδεμένη ????

PLEASE HELP!

Moody, κάποια ψιλοπαρόμοια θεματάκια έχουμε συζητήσει στο παρελθόν. Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=5155
και κυρίως εδώ: http://www.a33.gr/viewtopic.php?t=4427
και αν σου κάνει κάτι το συζητάμε εκεί, αλλιώς επανερχόμαστε.

Eν συντομία, αυτό που θέλω να πω και λέμε στα παραπάνω θέματα, είναι πως όταν δεν υπάρχει το συναίσθημα εξ αρχής και δημιουργηθεί στον έναν, τότε ο άλλος αργά ή γρήγορα -και με το δίκιο του!- θα φύγει τρέχοντας με ελαφρά πηδηματάκια! :P

apol

δεν θα συμφωνησω με την ενια...ειναι πολυ συνηθες πλεον να συναντας ενα ζευγαρι που ο ενας νομιζει οτι εχει σχεση  και ο αλλος κανει πλακα η απλως τον χρησιμοποιει......
στη περιπτωση που συζηταμε η ενδιαφερομενη δειχνει οτι εχει συναισθηση του τι γινεται πραγματικα...ως εκ τουτου γνωριζει την κατασταση απλα θελει να την παλαιψει λιγο ακομη.....μηπως κανει την μεγαλη ανατροπη.....
δυσκολο μου φαινεται αλλα ολοι οι κανονες εχουν και εξαιρεσεις..

Enia

apol, ή εσύ δεν με κατάλαβες ή εγώ σε εσένα, γιατί δεν βλέπω που διαφωνούμε!
λέω πως αυτός που αφήνει να νομίζει πως έχει σχέση, κι αυτός που αφήνει να τον χρησιμοποιούν έχει λάθος - και όχι αυτός που φεύγει με ελαφρά. Το ότι είναι συχνό φαινόμενο δεν τους/μας δικαιολογεί σε κάτι.
Όσο για την ενδιαφερόμενη και το αν γνωρίζει την κατάσταση ή όχι, δεν το σχολίασα, μίλησα τελείως γενικά. Κανείς μας απ'έξω δεν μπορεί να κρίνει και να αποφασίσει για μια συγκεκριμένη περίπτωση.
Εφόσον όμως ξέρει την κατάσταση, μάλλον ξέρει και την απάντηση όπως είπε ο Νίκος.

apol

enia  ναι με μια προσεκτικωτερη αναγνωση δεν εχω ουσιωδη διαφωνια μαζι σου....
γενικα θα πω οτι αν καποιος στερειται κρισης η εθελοτυφλει ας προσεχε....
επι του συγκεκριμενου νομιζω οτι υπαρχουν οι δυνατοτητες να επιλεγει η σωστη αποφαση......
ελπιζω το θεμα να μην εχει διεγειρει ,προκαλεσει,πληγωσει το γυναικειο εγωισμο και παρασυρει σε λαθος επιλογες την καθολα αξιολογη φιλη....

Argiro

Παράθεση από: "Moodymooday"Σας έχει συμβεί να έχετε μια σχέση που να τη χαρακτηρίζει μόνο το σεξ και να λείπουν τα συναισθήματα? Κι αν ναι, πόσο νομίζετε κρατάει κάτι εντελώς ..."σωματικό" ? Δεν έρχονται τα συναισθήματα κάποια στιγμή ? Κι αν έρθουν, τι γίνεται τότε? Κι αν ο ένας μόνο "νιώθει" ? Τι γίνεται τότε?

Μου έχει συμβεί εμένα κάτι τέτοιο. Η σχέση ξεκίνησε βασιζόμενη στο σεξ και από τις δυο πλευρές. Στην πορεία διαπίστωσα πως ταιριάζαμε με το συγκεκριμένο άτομο και το κατάλαβε κι εκείνος. Όμως, λόγω πρόσφατου διαζυγίου του από ένα γάμο που του άφησε πολύ άσχημη εμπειρία, δεν ήθελε σοβαρή σχέση και προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του πως η σχέση μας είναι έτσι όπως ξεκίνησε και δεν ήθελε να είμαστε πολύ κολλητοί. Μετά από αρκετό διάστημα και αφού είδα πως δεν γίνεται να αλλάξει κάτι, αποφάσισα να διακόψω εγώ. Τότε εκείνος, μετά από αρκετό καιρό και αφού δεν περίμενα πια να έχω νέα του, πήρε τηλέφωνο και ήθελε επανασύνδεση, είπε πως κατάλαβε ότι η σχέση μας δεν πρέπει να τελειώσει και πως θα ήθελε να μείνουμε μαζί. Όμως εγώ πια δεν ήθελα, κάτι είχε κρυώσει μέσα μου και έληξε η ιστορία άδοξα. Πιστεύω πως τέτοιες σχέσεις δεν κρατάνε πολύ και είτε θα νιώσει ο ένας από τους δυο κάτι και στο τέλος θα είναι μια ψυχοφθόρα σχέση είτε το πάθος θα σβήσει και ο καθένας παίρνει το δρόμο του.

chriastina

moody
πριν απαντήσω/βοηθήσω να κάνω μερικές ερωτησούλες?
 :?:  μιλάς απο την πλευρά αυτού που νιώθει ή του άλλου?
 :?:  αν μιλάς απο την πλευρά του άλλου,είναι κάτι που διαισθάνεσαι ή κάτι που σου εξομολογήθηκε?
 :?:  πως είναι μια σχέση "σεξ" χωρίς συναίσθημα?.....
και για να προλάβω κάποιες απαντήσεις να εξηγηθώ:
μιλόντας για "σχέση" (σε αυτή την περίπτωση) σίγουρα δεν μας μιλάς για μια περιπέτεια μιας βραδιάς,πρέπει (αν δεν κάνω λάθος) να μιλάς για κάτι που επαναλαμβάνεται....θεωρώ πως όταν κάποιος δέχεται να μοιράζεται έστω μερικές ώρες απόλαυσης/ηδονής μαζί μας κάπου υπάρχει συναίσθημα χωρίς αυτό να είναι αναγκαία και έρωτας (καλό θα ήταν να το ξεμπερδέψουμε αυτό)..... συναίθημα δεν είναι να νοιάζεσαι για την απόλαυση του άλλου? συναίσθημα δεν είναι να δίνεις λίγο χρώμα στοργής? συναίσθημα δεν είναι και ένα χάδι μετά? συναίσθημα προς τον άνθρωπο δεν είναι αυτά? εκτός αν αυτά προσδιορίζουν μόνον τον έρωτα.....αλλά έρωτας δεν είναι μόνον αυτό,σωστά?

:arrow: αν μιλάς απο πλευράς σου..... καλό θα ήταν να μιλήσεις στον άλλον,αυτό είναι το έντιμο όταν αλλάζεις τους "όρους του παιχνιδιού",να μην είναι κάτω απο την άγνοια του άλλου.
 :arrow: αν μιλάς απο την πλευρά του άλλου.... γιατί έτσι σου εξομολογήθηκε,νομίζω πως πάλι με την συζήτηση θα λυθεί το θέμα, όχι για να συνεχιστεί αυτή η σχέση,σε αυτή την πρίπτωση είσαι εσύ "φάουλ", αλλά για να μπορέσει να τελειώσει όσο γίνετε πιο ανθρώπινα.
 :arrow: αν μιλάς  μέσα απο την διαίσθησή σου/το νομίζω σου... μάθε γιατί θέλησε να μπλεχτεί σε μια τέτοια σχέση και εαν οι λόγοι ισχύουν ακόμα, ρώτησέ τον εαν το "νομίζω σου" είναι σωστό,ενημέρωσέ τον,άκουσε την απάντησή του και δέξου την.... και επειδή σε ξέρω λίγο παραπάνω απο τους φίλους που απάντησαν ή θα απαντήσουν επέτρεψέ μου να συμπληρώσω και αυτό:
προσπάθησε να ξεκολλήσεις λίγο απο το επάγγελμά σου και να επιτρέψεις στον άλλον εαν κάνει λάθος να αναλλάβει τις ευθύνες του......(εαν καταλήξει μετά να θέλει ψυχαναλυτή....σίγουρα θα έχεις κάποιον καλό να του συστήσεις :lol: )

Moody

Κατ' αρχή σας ευχαριστώ όλους πολύ για την ανταπόκριση.
Διαβάζοντας όσα γράψατε και έχοντας στο μιαλό μου την κατάσταση που μου δημιούργησε το ερώτημα/μπέρδεμα/πανικό, κατάλαβα τελικά τι μου συμβαίνει.

Είναι αλήθεια οτι αποφάσισα να μπω σε κάτι σωματικό καθαρά. Δεν ερωτεύθηκα, αλλά "ήθελα" πολύ τον άλλον.
Μέχρι που ήρθε στο σπίτι με λουλούδια...Πολύ τρυφερή κίνηση και ευγενική, αλλά  εγώ πανικοβλήθηκα, γιατί νόμισα πως εγκλωβίστηκα. Νόμιζα πως θα μου ζητούσε το κάτι παραπάνω ή ότι ίσως ένιωθε το κάτι παραπάνω....
Κι ύστερα ήρθε η απόλυτη καταστροφή γιατί είπα λόγια σκληρά - έπίτηδες μάλλον - για να τον ξενερώσω εντελώς και να φύγει από μόνος του....

Δεν επιθυμώ συνέχεια. Απλά, καταλαβαίνω πως δεν έπρεπε καθόλου να μπω σ' αυτό. Εφόσον είδα από την αρχή πως ...συναισθηματικά δεν μου βγαίνει...δεν έπρεπε να "ακούω το σώμα" και να εμπλακώ περισσότερο....
Αυτό κατάλαβα. Και τώρα νιώθω πιο ήρεμη μέσα μου....Απλά, δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου. Λυπάμαι , όμως, γι αυτή τη συμπεριφορά.... :cry:

Ευχαριστώ παιδιά...

Nikos28

Το σεξ είναι παιδί της νύχτας και, καμιά φορά, της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά...!  :lol:

Μη στεναχωριέσαι Moodymooday, σε όλους συμβαίνουν αυτά...

Οι ανασφάλειές μας φταίνε και η (πολλές φορές) απέλπιδα προσπάθειά μας να νοιώσουμε αποδεκτοί.
Δε τα πάμε και τόσο καλά με τον εαυτό μας, δεν έχουμε στόχους, δε ζούμε δημιουργικά, ασκούμε μειωμένο έλεγχο στο περιβάλλον και στη ζωή μας... κι έτσι η μοναξιά γίνεται ανυπόφορη και μας σπρώχνει στις αγκάλες του πρώτου τυχόντα ή της πρώτης τυχούσης, μόνο και μόνο για να μην είμαστε χωρίς αγκαλιά.

energizer

...δεν ξερω για τα παιδια της νυχτας...
...αλλα ξερω οτι το αναπαραγωγικο ενστικτο ειναι εξαιρετικα ισχυρο  :!:
...δεν νομιζω οτι οι "εφημερες" σχεσεις ή & το sex μιας βραδιας ειναι πραξη ακολασιας...αντιθετα εχει την χαρη του...
...ωστοσο να βλεπεις τον Μωαμεθ Βουδα ειναι λιγο καπως...
...νομιζω η αντιληψη (συναισθηση) & η περισκεψη (αυτοελεχγος)...
 :roll:
...σωζουν "ζωες"...
...& αξιοπρεπειες...
 :salut:

623 Επισκέπτες, 1 Χρήστης